Suorahaku on suoraa hakemista!

Yritykset etsivät kaltaistasi.

Olet sitten johtaja, johtava asiantuntija tai tulevaisuuden tekijä - voit vinkata itsesi mukaan tuleviin hakuprojekteihin helposti ja turvallisesti. Hakuprojekteissamme me etsimme erityisesti data-analytiikan, markkinoinnin ja myynnin, business designin, sekä teknologian ja kestävän kehityksen ammattilaisia. Asiakkaitamme ovat pääosin suuret suomalaiset digitaloudessa kasvavat organisaatiot.
nuori mies hymyilee reppu selassa

Uusia suorahakuja käynnistyy jatkuvasti

Anna sinäkin vinkki tavoitteistasi!

Jokaisen hakuprojektin alussa määrittelemme tarkasti, millaista osaamista ja kokemusta projektissa tulisi painottaa. Tehtävien design on osaamisemme ydintä. 

Jos sinun oma LinkedIn-profiili vaikuttaisi tässä vaiheessa tehtävän designiin osuvalta, tutkijamme  saattaa ottaa sinuun yhteyttä, meille antamaasi yhteystietoon. Kerromme sinulle kyseisestä tehtävästä, yrityksestä, osaamisvaatimuksista ja palkkatasosta. 

Tällöin sinulla on tietenkin uudelleen mahdollisuus harkita, kiinnostaisiko kyseinen työtehtävä sinua tarpeeksi. Profiiliasi tai edes nimeäsi ei siis esitellä työnantajalle ennen omaa suostumustasi. 

Vinkkaa itsesi mukaan
Kuva Tanjasta