Palvelut työnantajalle

Dataa, designia ja teknologiaa - me etsimme sopivimmat tyypit

Autamme yrityksiä vastaamaan globaalin digitalouden osaamisen vaatimuksiin. Tuemme kaikkein vaikeimmissakin suorahaku- ja rekrytointiprojekteissa. Rakennamme huippuosaajien kehitystiimejä, markkinointiorganisaatioita, IT-yksiköitä ja johtoryhmiä.

Suorahaku

Digitalouden nimikkeet ovat täysin uusia. Sellaisia, joita ei äsken ollut olemassakaan, kuten vaikkapa Data ScientistBusiness DesignerDigital Architect tai CDO.  Suunnitellaan tiimit ja tittelit yhdessä - kuvataan tavoitteet ja roolit. Annetaan oikea viesti potentiaalisille hakijoille! Osaamisvaatimukset tulee peilata realistisesti ulottuvilla olevaan osaajien markkinaan.

Meillä on tästä kokemusta. Tehdään haku yhdessä!

Käynnistetään suorahaku yhdessä
Kuva haastattelusta

Rekryviestinnän strategia

Onnistunut työnantajabrändi jättää pettämättömän muistijäljen. Sen ansiosta ammattilainen miettii yritystä tietämättään jo kauan ennen kuin hän on alkanut edes suunnitella urasiirtoa. Brändin rakennustalkoot siis kannattavat.

Digimarkkinoinnin oppeihin tukeutuva rekryviestintä tehostaa rekrytointeja, ja datan hyödyntäminen mahdollistaa tehokkaan kohdentamisen osaajien markkinassa. 

Tutustu työnantajabrändäykseen
Tiimi workshopissa

Marbles Academy

Rekrytoijan Dataopas

Digimarkkinoinnin peruskäsitteet eivät ole vain markkinointiväen yksityisomaisuutta. Myös rekrytoinnin ammattilaisten on hyvä tietää, mitä tarkoitetaan inbound-markkinoinnilla, hakukoneoptimoinnilla ja mihin käytetään Google Adsia. Entä mitä se dataohjautuvuus tarkoitti?

Lataa Rekrytoijan dataopas
Rekrytoijan Dataopas