Ammattilaiselle

Liity digiammattilaisten ylpeään heimoon

Et usko, kuinka paljon sinua kaivataankaan, digitalouden osaaja - olitpa sitten urasi alussa tai monissa liemissä keitetty konkari. Ilmianna itsesi mukaan tuleviin suorahakuihin! Se käy helposti LinkedIn-profiilisi avulla. Voit myös halutessasi tarkentaa meille luottamuksella, millaiset tehtävät ja toimialat sinua voisivat jatkossa kiinnostaa.
Vinkkaa itsesi mukaan Selaa tehtäviä

Yritykset etsivät juuri kaltaisiasi ässiä

Suorahakuprojekteissamme haemme kokeneita datan ja designin tai markkinoinnin ja teknologian huippuammattilaisia. Toimeksiantajamme ovat yrityksiä, jotka haluavat olla poimia ensimmäisten joukossa digitalisaation mehevimmät hedelmät.

Tuemme yrityksiä sekä kehitystiimien että markkinointi- ja myyntiorganisaatioiden kokoamisessa. Johtoryhmiin haemme digitalouden kyvykkäitä osaajia. 

Vinkkaamalla itsestäsi voit saada jatkossa viestin ammatilliseen profiiliisi osuvista hauista. Lisäksi saat tietoa mm. uusien työnkuvien vaatimuksista sekä tehtävien palkkatasoista. 

Toimimme aina luottamuksellisesti.  Haastattelumme ovat ammattilaisten keskinäisiä kohtaamisia, jotka antavat paljon molemmille osapuolille!

Vinkkaa itsesi mukaan
vinkkaus

Erityisesti näiden tehtävien suorahauista tiedämme kaiken olennaisen.

Nimikkeet kehittyvät jatkuvasti: data-analyytikko voi joissain organisaatioissa tarkoittaa samaa kuin Data Scientist toisaalla. Autamme tunnistamaan teille olennaisimmat ammattinimikkeet. Head- ja Lead-nimikkeet yleistyvät nopeasti. Tehtävien yhteydessä mainitut palkkatasot ovat viitteellisiä ja perustuvat ammattilaisten palkkapyyntöihin projekteissamme vuosina 2018-2020.

Marbles academy

Maksuton raportti: Marblesin Palkkatutka 2021

Mitä palkkatasoa digitalouden ammattilaiset
itse odottavat? 

Marblesin Palkkatutka paljastaa myös, miten naisten ja miesten palkkaodotukset ja mitä eroja on eri ammattiryhmien ansiotoiveiden välillä. 
 
Palkkatutkien luvut perustuvat rekrytointihaastatteluissamme kerättyihin ammattilaisten palkkapyyntöihin. Palkkatutkaa päivitetään koko ajan.
Lataa palkkatutka
Lähikuva Annasta