Asiakastarinoita digitaloudesta

Referenssit

Paras tae siitä, että olemme tehneet asiat oikein, ovat tyytyväiset asiakkaat ja suorahakukandidaatit. Annetaan heidän kertoa, mistä on digitalouden onnistumistarinat tehty.
Työskentelyä

Vastuu Groupin Roope Pajasmaa: "Marbles etsii oikeat tyypit ketterästi ja asiantuntevasti"

Laajat verkostot, digiammattien tuntemus ja asiakkaan tarpeiden tunnistaminen ovat Marblesin valttikortteja. Sen tietää Vastuu Groupin Chief Growth Officer Roope Pajasmaa, joka on käyttänyt suorahakutaitojamme hyväkseen jo kolmessa eri työpaikassaan. 

Lue lisää
Roope Pajasmaa uusi

Teoston Kimmo Kauhanen: Entisestä suorahakukandidaatista tuli asiakas

IT-alalla parhaiden osaajien löytäminen voi olla erittäin hankalaa ja sen takia suorahaku on usein paras ratkaisu. Kimmo löydettiin Teoston Head of IT:ksi vuonna 2018 ja koska kaikki meni putkeen, hän halusi pyytää Marblesin avuksi, kun tuli aika etsiä IT-arkkitehti omaan tiimiin.

Lue lisää
kimmo kauhanen rajattu

Technopoliksen CIO Risto Kivisilta: Suorahaku hoidettiin asiantuntevasti ja rohkaisevasti

Kun suorahakuun lähtemistä ehdotettiin Ristolle, hän oli harkinnut työpaikan vaihdosta jo jonkin aikaa. Kaikki tapahtui yllättävänkin nopeasti: Risto allekirjoitti työsopimuksen jo noin kuukauden päästä ensimmäisestä yhteydenotosta. Risto on edelleen Technopoliksen palkkalistoilla, mutta hänen työnkuvansa Chief Information Officerina on vain monipuolistunut.

Lue lisää
risto kivisilta

Vahvistusta tiimiin - aloitusaika eilen?

Joskus uuden digialan ammattilaisen löytämiseksi iskee tulipalokiire, joskus riittää rauhallisempikin tahti. Olipa kyseessä sitten data-ammattilainen, bisnesjohtaja, palvelumuotoilija tai vaikka IT-arkkitehti, ota yhteyttä niin ryhdytään töihin!

Käynnistetään suorahaku yhdessä
Nuori parrakas mies nauttii töistä