Ammatti

SEO Manager

Hakukonenäkyvyyden kirittäjä

Kaikki haluavat ykköseksi Googlessa – tai vähintään pistesijoille. SEO-konsultti eli SEO Specialist kehittää verkkosivuston orgaanista näkyvyyttä. Hakukoneoptimoinnin haasteisiin kuuluvat aina sekä sisällölliset, konseptuaaliset että tekniset ratkaisut. 

Google ei paljasta kaikkia salaisuuksiaan ja se muuttaa algoritmejaan koko ajan. Sen takia hakukoneoptimoijan työsarka ei hevillä lopu. Muutoksia on tarjolla myös hakukoneiden toiminnalliseen logiikkaan ja web-analytiikkaan.

Onnistunut SEO-optimointi on tiimityötä, minkä takia yhteistyön sivustojen konseptuaalisen suunnittelun ja teknologian asiantuntijoiden, kuten vaikkapa Content Designerien ja Web Developerien ja Web analyytikoiden kanssa, on sujuttava moitteetta.

Millaisia ovat hakukone-eksperttien palkkapyynnöt?

SEO Specialistien ansiotaso liikkuu Marblesin toteutuneissa suorahakuprojekteissa 3500-6000 euron välillä. Palkkatasoon vaikuttaa työkokemuksen määrä ja mahdollinen esimiesvastuu.

Alalla aloittelevan SEO-konsultin palkkapyyntö voi liikkua noin 3500-4200 euron paikkeilla, kun taas Senior konsultti/Head of SEO palkkapyyntö voi olla 6000 euroa kuukaudessa. 

Työnantaja - tarvitsetko SEO Specialistia?

Ota meihin yhteyttä niin löydämme sopivan ammattilaisen täydentämään joukkoanne.

SEO Specialist - kaipaatko uutta askelta urallesi?

Vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin! Meidän kauttamme pääset mukaan ainutlaatuiseen ja laajaan verkostoon.