Ammatti

SEO Specialist

Hakukonenäkyvyyden kirittäjä

Kaikki haluavat ykköseksi Googlessa – tai vähintään pistesijoille. SEO-konsultti eli SEO Specialist kehittää verkkosivuston orgaanista näkyvyyttä. Hakukoneoptimoinnin haasteisiin kuuluvat aina sekä sisällölliset, konseptuaaliset että tekniset ratkaisut. 

Google ei paljasta kaikkia salaisuuksiaan ja se muuttaa algoritmejaan koko ajan. Sen takia hakukoneoptimoijan työsarka ei hevillä lopu. Muutoksia on tarjolla myös hakukoneiden toiminnalliseen logiikkaan ja web-analytiikkaan.

Onnistunut SEO-optimointi on tiimityötä, minkä takia yhteistyön sivustojen konseptuaalisen suunnittelun ja teknologian asiantuntijoiden, kuten vaikkapa Content Designerien ja Web Developerien ja Web analyytikoiden kanssa, on sujuttava moitteetta.

Etkö tarkoittanutkaan hakukone-eksperttiä?

Menikö haku pieleen etkä sittenkään halunnut löytää lisätietoa SEO-asiantuntijasta? Ei se haittaa, sillä digitalous on erikoisia ammattinimikkeitä täynnä. Vilkaise kuitenkin, löytyisikö noin 40 digitalouden ammatin listauksesta juuri se titteli, jota todella etsit.

Selaa tehtäviä
Neukkari 3

Millaista palkkaa hakukone-eksperteille on maksettava?

SEO Specialistien ansiotaso liikkuu Marblesin toteutuneissa suorahakuprojekteissa 3500-6000 euron välillä. Palkkatasoon vaikuttaa työkokemuksen määrä ja mahdollinen esimiesvastuu.

Alalla aloittelevan SEO-konsultin palkka voi liikkua noin 3500-4200 euron paikkeilla, kun taas Senior konsultti/Head of SEO voi päästä 6000 euron kuukausittaiseen ansiotasoon. 

Työnantaja - tarvitsetko SEO Specialistia?

Ota meihin yhteyttä niin löydämme sopivan ammattilaisen täydentämään joukkoanne.

Jätä yhteydenottopyyntö

SEO Specialist - kaipaatko uutta askelta urallesi?

Vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin! Meidän kauttamme pääset mukaan ainutlaatuiseen ja laajaan verkostoon.

Vinkkaa itsesi mukaan