SEO Specialist

Palkka

Junior Specialistit 3500-4500€/kk
Senior Specialist/ Head of SEO 4500-6000€/kk
*Palkkatasoja toteutuneissa suorahauissa
2017-2020.

Koulutus

SEO Specialistilla on tyypillisesti tekninen, matemaattinen tai viestinnällinen koulutus. 

Osaamisvaatimukset

SEO Specialistin työkalupakkiin kuuluu Googlen Search Console ja hakusanojen suunnittelun työkalut, kuten Google Keyword Planner. 

HubSpot koulutus

Työnkuva

Kaikki haluavat ykköseksi Googlessa – tai vähintään pistesijoille. SEO-konsultti eli Search Engine Optimization Specialist, kehittää verkkosivuston orgaanista näkyvyyttä. Hakukoneoptimoinnin haasteisiin kuuluvat aina sekä sisällölliset, konseptuaaliset että tekniset ratkaisut. Ja kisa löydettävyydestä on globaalia ja äärimmäisen kovaa. 

Hakukoneiden toiminnallinen logiikka, web-analytiikka ja algoritmien jatkuvat muutokset tekevät työstä jännittävää, koska aina löytyy kehitettävää. Onnistunut optimointi on tiimityötä, jonka takia yhteistyö sivustojen konseptuaalisen suunnittelun ja teknologian asiantuntijoiden, kuten vaikkapa Content Designerien ja Web Developerien ja Web analyytikoiden kanssa, sujuu moitteetta.

SEO Specialist palkka

SEO Specialistien palkkataso on liikkunut Marblesin toteutuneissa suorahakuprojekteissa vuosina 2019-2020 noin 4400-6000€ välillä. Palkkatasoon vaikuttaa työkokemuksen määrä ja mahdollinen esimiesvastuu. Alalla aloittelevan SEO -konsultin palkka voi liikkua 4400€ paikkeilla, kun taas Senior konsultti voi päästä 6000€ kuukausittaiseen ansiotasoon. 

Työnantaja,
etsitkö tiimiisi SEO -ammattilaista?

Ota yhteyttä

SEO Specialist, 
vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin!

Vinkkaa tästä!