Ammatti

SEO Specialist

Hakukonenäkyvyyden kirittäjä

Kaikki haluavat ykköseksi Googlessa – tai vähintään pistesijoille. SEO-konsultti eli Search Engine Optimization Specialist, kehittää verkkosivuston orgaanista näkyvyyttä. Hakukoneoptimoinnin haasteisiin kuuluvat aina sekä sisällölliset, konseptuaaliset että tekniset ratkaisut. Ja kisa löydettävyydestä on globaalia ja äärimmäisen kovaa. 

Hakukoneiden toiminnallinen logiikka, web-analytiikka ja algoritmien jatkuvat muutokset tekevät työstä jännittävää, koska aina löytyy kehitettävää. Onnistunut optimointi on tiimityötä, jonka takia yhteistyö sivustojen konseptuaalisen suunnittelun ja teknologian asiantuntijoiden, kuten vaikkapa Content Designerien ja Web Developerien ja Web analyytikoiden kanssa, sujuu moitteetta.

Etkö tarkoittanutkaan hakukone-eksperttiä?

Menikö haku pieleen etkä sittenkään halunnut löytää lisätietoa SEO-asiantuntijasta? Ei se haittaa, sillä digitalous on erikoisia ammattinimikkeitä täynnä. Vilkaise kuitenkin, löytyisikö noin 40 digitalouden ammatin listauksesta juuri se titteli, jota todella etsit.

Selaa tehtäviä
Neukkari 3

Palkkataso

SEO Specialistien palkkataso on liikkunut Marblesin toteutuneissa suorahakuprojekteissa 3500-6000 euron välillä. Palkkatasoon vaikuttaa työkokemuksen määrä ja mahdollinen esimiesvastuu. Alalla aloittelevan SEO-konsultin palkka voi liikkua noin 3500-4200 euron paikkeilla, kun taas Senior konsultti/Head of SEO voi päästä 6000 euron kuukausittaiseen ansiotasoon. 

Työnantaja

Etsitkö tiimiisi SEO Specialistia? Ota meihin yhteyttä niin löydämme sopivan ammattilaisen täydentämään joukkoanne.

Jätä yhteydenottopyyntö

SEO Specialist

Vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin! Meidän kauttamme pääset mukaan ainutlaatuiseen ja laajaan verkostoon.

Vinkkaa itsesi mukaan