Ammatti

Head of Business Design

Head of Business Design yhdistää taitavasti asiantuntijat ja asiakkaat mukaan liiketoiminnan kehittämiseen kohti asiakaslähtöisyyttä. Tämä tulevaisuuden organisaatioiden rakentaja kehittää yrityksen tuotteita ja palveluita palvelemaan asiakaslähtöistä sekä käyttäjäystävällistä toimintaa. Designin ytimessä ei ole vain ulkonäkö, vaan liiketoimintamallien toiminnallisuus, joka palvelee yrityksen visiota ja strategiaa.

Ammattilainen kertoo

Aleksi Issakainen työskentelee Solitassa/Palmussa liiketoiminnan palvelumuotoilijana. Työssään hän suunnittelee asiakaidensa liiketoiminnan tulevaisuutta datan ja digitaalisuuden ratkaisujen avulla. Issakainen uskoo, että palvelumuotoilun alalla tulevaisuudessa analytiikkaosaajien ja data-ammattilaisten merkitys tulee korostumaan yhä enemmän. Lisäksi hän uskoo, että loppuasiakasymmärrystä tullaan syventämään ja siinä tullaan kehittymään entisestään.

Palkka ja nimike

Head of Business Design -nimikkeellä toimivan ammattilaisen kuukausipalkka on Marblesin toteutuneissa suorahakuprojekteissa ollut noin 5500-7500 euroa. Nimikkeet ja vastuut vaihtelevat organisaatiokohtaisesti. Tämän ammattilaisen voitkin löytää myös Business DesignerinBusiness Development DirectorinBusiness Developerin tai Director, Business Design -työpöydän äärestä. 

Työnantaja

Oletko palkkaamassa Business Designeria? Ota yhteys! Etsimme tiimiisi parhaan ammattilaisen.

Jätä yhteydenottopyyntö

Business Designer

Vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin! Meidän kauttamme pääset mukaan ainutlaatuiseen ja laajaan verkostoon.

Vinkkaa itsesi mukaan

Kurkkaa kymmenien digiammattien syövereihin

Olemme esitelleet noin 40 tärkeintä digitalouden ammattia ja niiden palkkauksen. Tutustu muihinkin ammattikuvauksiimme!

Selaa tehtäviä
Neukkari 3