Brand Manager

Imagon kivijalka

 

Brand Managerin
Palkka

4500-6500€/kk
*Palkkatasoja toteutuneissa suorahauissa 2019-2020.

Brand Managerin
Koulutus

Brändipäällikköllä on tyypillisesti kaupallinen korkeakoulututkinto.

Muut
osaamisvaatimukset

Brand Manager tuntee markkinoinnin, markkinatutkimuksen ja palvelumuotoilun periaatteet sekä lainalaisuudet. 

 

Työnkuva

Brand Manager vastaa brändistrategian implementoinnista. Hänen vastuulleen kuuluu yrityksen tai sen edustamien brändien kokonaisuus; markkinoinnin näkökulmasta sekä visuaalisuuden ja kokemuksen kannalta. Tämä ammattilainen hioo tuotteiden ja palveluiden ydinviestit suunnittelupöydältä aina loppukäyttäjille asti. Brändinrakentamisen yhtenä osana on myös sisältösuunnittelu, jossa Brand Manager on avainroolissa.
 
Brand Manager työskentelee yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, yrityksen sisällä ja ulkopuolella. Tämä multitaskaaja pitää langat käsissään nopeassa työtahdissa, päämiehiä ja yhteistyökumppaneita unohtamatta. Kansainvälisen organisaation rakenteesta riippuen Brand Manager vastaa myös markkinoinnin lokaaleista toteutuksista eri alueilla.
 

Nimike

Brand Managerin voit löytää monien eri nimikkeiden takaa, pääosin englanninkielisin tittelein varustettuna. Organisaatiosta ja työnkuvasta riippuen nimike voi olla esim. Brand Strategist; Marketing Manager, Brand; Brändipäällikkö; Digital Brand Manager; Brand Director; Head of Brand; Global Brand Manager; Brand Marketing Manager; Senior Brand Manager.

 

 

Työnantaja, 
etsitkö tiimiisi Brand Manageria?

Ota yhteyttä

Brand Manager,
vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin!

Vinkkaa tästä!