Referenssi

NHG:n Tomi Malmström: Suorahaulla parempaan lopputulokseen

Sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijapalveluita kehittävässä Nordic Healthcare Groupissa (NHG) aloitti tammikuussa uusi tuotekehityksen lead-tason asiantuntija. Hänen löytämisessään auttoi Marblesin konsultin toimiala- ja osaajatuntemus.
tomi malmstrom

Eräs tärkeimmistä vaiheista joka rekrytoinnissa on tehtävän määrittely. Rekrytoivan esihenkilön, liiketoimintajohtaja Tomi Malmströmin mukaan oman haasteensa NHG:lle toi se, että tuotekehityksen lead on täysin uudenlainen rooli organisaatiossa. 

Haettavaa roolia kirkastettiin yhdessä Marblesin konsultin kanssa tehdyn iteroinnin avulla. Keskustelut auttoivat kiteyttämään, millaista osaamisprofiilia NHG:lle erityisesti tarvittaisiin. 

Asiakasymmärrys parantaa rekrytoinnin tuloksia

Malmström arvostaa Marblesin toimiala- ja osaajatuntemusta. Hän oli ennenkin käyttänyt Marblesia apuna uusien työroolien sisältöjen sparraamisessa. 

- Pidin siitä, miten rekrytointiprosessi eteni ja miten informaatio kulki sen aikana. Esitellyt kandidaatit olivat meidän kannaltamme relevantteja. Yhteydenpito ja asiakasymmärrys ovat rekrytoinneissa aina tärkeitä, Malmström sanoo.

Hän arvioi, että ilman Marblesia tehtävän sisältöä ei olisi saatu tarkennettua niin hyvin, ja oikean henkilön löytäminen helpottui.

- Suorahaulla päästiin parempaan lopputulokseen, Malmström summaa.

Lue lisää referenssejä

Jätä yhteydenottopyyntö