Marbles Academy

On aika nostaa omaa häntäänsä: rekryalan parhaat blogit, videot digifiksuista osaajista, rekrytointioppaat ja koulutukset! Tutustu ja inspiroidu!

Asiakastarina: Risto Kivisilta (Technopolis)

Suorahakukonsultin yhteydenottoon kannattaa tarttua, sillä se saattaa avata aivan uusia uramahdollisuuksia. Tämän tietää Technopoliksen CIO Risto Kivisilta, joka pääsi nykyiseen asemaansa otettuaan tietoisen riskin ja lähdettyään haastatteluihin mukaan.

Lue lisää
risto kivisilta

Rekrytoijan aamukahvit

Seuraavat aamukahvimme järjestetään 13. lokakuuta kello 8.30. Tietoa vierailijasta ja aiheesta saat pian.

Tervetuloa aamukahveille
ryhmakuva syyskuu_2

Inbound meets HR - verkkokoulutus

Menestymisen edellytykset perinteiselle rekrykampanjoinnille ovat pienet. Siksi uusia keinoja on mietittävä koko ajan, jotta kandidaattikokemus parantuisi ja rekrytoinnit tehostuisivat. 

Digimarkkinoinnin perustiedot kuuluvat myös HR-ammattilaisille. Sen takia tuotimme teille 
neljä viikkoa kestävän digimarkkinoinnin koulutusohjelman, joka koostuu kuudesta aihealueesta. Aloita opiskelu vaikka heti!

Osallistu verkkokoulutukseen
Portaat

Maksuton opas: Rekrytoijan opas digitalouden ammatteihin

Digitaalisten osaajien heimo kasvaa vuosi vuoden jälkeen kohisten. Aina vain uusia, entistä kryptisempiä titteleitä! 

Me kerromme, mistä niissä on kysymys. Lisäksi oppaassa perehdytään ammattilaisten palkkatasoon ja annetaan kolme kultaista sääntöä digiosaajien rekrytointiin.


Tiedä, keitä olet hakemassa!
Oppaan luettuasi olet askeleen lähempänä.

Lataa rekryopas tästä
Lähikuva Annasta

Maksuton raportti: Marblesin palkkatutka 2020

Millaisia ovat digitalouden ammattilaisten palkkapyynnöt? Lataa palkkatutka ja ota selvää!

Marblesin Palkkatutka tarkastelee myös eri osaajaryhmien ja ammattinimikkeiden sekä toisaalta miesten ja naisten välisiä palkkaeroja eri tehtävissä. 

Palkkatutkien luvut kertovat aidosti tämän hetken tilanteen, sillä ne on kerätty hakuprojekteissa haastateltujen ammattilaisten palkkapyynnöistä. Tutkaa päivitetään Marblesin suorahakuprojektien perusteella.
Lataa palkkatutka
Matildan kuva

Lataa itsellesi: Rekrytoijan dataopas

Data ja analytiikka rekrymarkkinoinnissa.

Työmarkkinan haasteiden kärkipaikalla on meille kaikille yhteinen este: tutut rekrytointimarkkinoinnin keinot eivät enää toimi.

Uusia keinoja on toki jo kehitetty - yritysten markkinointiyksiköissä. Siellä data ja analytiikka ovat jo vanhoja tuttuja sekä osa päivittäistä arkea. Tämä opas on luotu niitä rekrytoinnin ammattilaisia varten, jotka haluavat päästä alkuun datan ja analytiikan hyödyntämisessä. 

Lataa Rekrytoijan dataopas
Joonas

Katso digifiksujen ammattitarinat!

Olemme keränneet  lähes 50 digiammattilaisen uratarinat videosarjaamme. Mitä he kertovat työstään, taustoistaan, tavoitteistaan ja elämänfilosofioistaan?

Katso muut videot YouTubesta