Reimagine recruiting

Jatkuva oppimisen kulttuuri on meille elintärkeää. Se mahdollistaa meille suorahakukonsultteina löytää ja houkutella parhaat osaajat tehtäviin, joita ei vielä eilen ollut olemassa. Emme pelkää, mitä teknologia meille huomenna tuo. Todennäköisesti hyvää! Tänään me keskitymme etsimään sellaista osaamista, joka varmistaa asiakkaittemme menestyksen myös huomenna.

Vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin!

Suorahakuprojektien alussa määrittelemme tarkasti, millaista osaamista ja kokemusta projektissa painotetaan. Jos sinun oma LinkedIn-profiili vaikuttaisi tehtävään osuvalta, tutkijamme voisi ottaa sinuun yhteyttä ja kertoa tehtävästä lisää. 

LinkedIn-profiilisi riittää siis vinkiksi. 

Looking for you baner

AI & Markkinoinnin tehtävät

Tekoäly muuttaa markkinoinnin ja myynnin mahdollisuuksia. Ja tietenkin myös tehtäväkuvia ja rooleja. Yllätetyksi ei tarvitse silti joutua. 
AI ja markkinointi

Palkkatutka -opas

Keräsimme yhteen ammattilaisten palkkatoiveet suorahakuprojekteistamme. Mukana on edeltävien 36 kuukauden projektit, ja niiden yhteydessä  tavattujen osaajien palkkapyynnöt.
palkkapyyntöjä

Miten tiimien muotoilu auttaa asiakkaitamme?

Yritys voi muotoilla työtä aivan kuten se muotoilee palveluitaankin: luovasti ja ratkaisukeskeisesti. Redesign Work! on oma metodimme mielenkiintoisen ja tuottavan työn luomiseen. 

Redesign banner 2

Miten tavoitat kestävän talouden ammattilaiset?

Ympäristölliset, sosiaaliset ja hallinnolliset (ESG) näkökohdat ovat tulleet olennaiseksi osaksi yritysten liiketoiminnan strategioita. Suorahaku on oikea tapa tavoittaa kestävän talouden huippuammattilaiset.
Kestävä banner

Työnantaja, meidän tulee tavata.

Huippuammattilaisen rekrytointi tai uuden strategisen tehtävän suunnittelu on sinulle pian ajankohtaista. Jos ei jo tänään, niin hyvin pian. Koska kilpailijasi tekee tätä jo.

Me varaamme sinulle aikaa heti, kun niin tahdot!

Antti Romppainen, founder, managing director

+358 40 557 6993

Meet with us! banner

Katso digiammattilaisten uratarinoita!

Olemme keränneet  lähes 50 digiammattilaisen uratarinat videosarjaamme. Mitä he kertovat työstään, taustoistaan, tavoitteistaan ja elämänfilosofioistaan?

Katso muut videot YouTubesta