Marbles koulutukset

Google Analytics koulutus ja sertifikaatti

Koulutuksen tavoitteena antaa kokonaisvaltainen käsitys Google Analyticsin käytöstä. Päivän päätteeksi osallistujat voivat suorittaa Google Analyticsin GAIQ-sertifikaattikokeen.

Kenelle koulutus on suunniteltu?

Markkinoinnin, myynnin sekä verkkopalvelujen kehityksen ammattilaisille, jotka käyttävät tai ovat käyttäneet Google Analyticsia työssään jo jonkin verran. Moni on opetellut Google Analyticsia pikaisesti ja itsenäisesti työn ohessa, jolloin perusasioihin jää helposti aukkoja. 

Seuraava koulutuspäivä

Koulutus järjestetään kevään/kesän 2021 aikana. Jätä yhteystietosi sivun alaosassa, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun koulutuspäivän ajankohta varmistuu.

Koulutuspäivä


Koulutuspäivän sisältö

Johdanto web-analytiikkaan
Käymme läpi, mitä web-analytiikka itse asiassa tarkoittaa, ja miten sitä kannattaa lähteä toteuttamaan.

Google Analyticsin tekniikka ja termit
Selvitämme Google Analyticsin toimintaa pellin alta. Tärkeimmät tekniset perusperiaatteet ja terminologia on oleellista ymmärtää niin sertifikaatin suorittamiseksi kuin käytännön työtä varten.

Tilien rakenne ja hallinnointi
Verkkotoimintojen kehittämisen kannalta on tärkeää, että Google Analyticsin tilirakenne mahdollistaa datan oikean keräämisen verkkosivuilta, -palveluista ja mobiiliapplikaatioista. Koulutuksessa kerrotaan myös pahimpia tilien hallinnointiin liittyviä sudenkuoppia.

Käyttöliittymä ja raportointi
Raportteja tarkastellaan monipuolisesti mm. kustomoitujen raporttien, erilaisten käyttötarpeiden, segmentoinnin ja verkkokaupan näkökulmasta.

Tavoitteiden seuranta
Tarkastelemme konversioseurantaa, eli tavoitteiden toteutumista, attribuutiomalleja sekä kampanjoiden mittaamista.

Ulkopuolisen datan käyttäminen
Opit tuntemaan tavat, joilla Google Analyticsiin voi tuoda tietoa ulkopuolisista lähteistä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi CRM-järjestelmä tai jokin internetyhteydellä varustettu laite, nykyään jopa ulko-ovi tai jääkaappi.

GAIQ-sertifikaattikoe

Voit suorittaa kokeen koulutuspäivän päätteeksi klo 16 alkaen. Kokeeseen kannattaa varata 60-90 min aikaa. Sertifikaattikoe on englanniksi. Koulutuspäivän opetus tapahtuu suomeksi. 

 

Palautetta aiemmista GAIQ -koulutuksista

“Upea hinta-laatusuhde, tosi hyvä kouluttaja reippaalla, asiantuntevalla asenteella. Selkeä kommunikointi ja ohjeistus järjestäjältä ennen koulutusta, sen aikana ja jälkeenpäin.”


“Kouluttaja oli paitsi erittäin asiantunteva ja ammattitaitoinen analytiikan ammattilainen, mutta myös äärimmäisen hyvä ja miellyttävä
opettaja ja kouluttaja.”


“Kouluttaja oli erinomainen ja järjestänyt sisällön jakautumisen koulutuspäivälle optimaalisesti oppimisen kannalta. Voin lämpimästi suositella kollegoille.”

Jätä yhteystietosi, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon seuraavasta koulutuspäivästä

Pidetään yhteyttä!

Jos sinulla on kysymyksiä Marblesin koulutuksista, Meet Upeista tai oppaista, soita tai meilaa minulle!

Haluatko että otamme sinuun yhteyttä?

Lupaan palata asiaan pikaisesti.
Jätä yhteystietosi