Palvelut työnantajalle

Digitalouden tiimit ja avaintekijät

Autamme yrityksiä suunnittelemaan datan, designin sekä teknologian tiimejä. Myös yksittäisiä tehtävänkuvia. Toteutamme rekrytoinnit suorahaun keinoin. Tuemme esihenkilöitä ja HR:ää osaamisvaatimusten määrittelyssä parhaiden osaajien tunnistamisessa sekä keskusteluissa näiden huippuammattilaisten kanssa.
Jätä yhteydenottopyyntö
Kaksi nuorta ohjelmoijaa keskustelee

Organisaation Design

Jokainen rekrytointi on tilaisuus uudistua

Uuden kyvykkyyden rakentaminen tai vanhasta luopuminen?

Tehtävien yhdistäminen tai jakaminen?

Tiimin perustaminen tai tiimin vetäjän rekrytointi?

Sinulla on joka kerta mahdollisuus kehittää tiimin keskinäisiä rooleja, muokata tehtävänkuvia ja uudistaa osaamisen vaatimuksia, nimikkeitä ja palkintaa.

Huonosti suunnitellulla rakenteella tai kiireessä toteutetuilla rekrytointiprojekteilla voit sekoittaa  organisaatiosi rytmin pitkäksi aikaa. Ja tehdä ammattilaisen palkkaamisesta haastavaa.

Lue organisaation muotoilusta!
Katja ja Jenna istuvat sohvalla

Kokemus suorahausta

IT Project Manager Nordecille

Teräsrakentamisyritys Nordecin pienessä IT-tiimissä havaittiin suuri tarve kokeneelle projektipäällikölle, joka vastaisi mm. IT-projektisalkusta. CIO Mikko Bergman on nopeasti läpiviedyn suorahaun lopputulokseen hyvin tyytyväinen. "Pääsimme valitsemaan erinomaisten kandidaattien joukosta", hän sanoo.

Lue lisää
Nordec Oy - Mikko Bergman-1

Suorahaku toimii kun muut keinot eivät

Hakuprojektien käynnistys käy nopeasti

Datan, designin ja teknologian tehtäviä koskevat suorahaut käynnistetään nopeasti ja ammattimaisesti. Realistinen tehtävien suunnittelu ja osaamisvaatimusten määrittely projektin alussa varmistaa myös haussa onnistumisen. 

Konsulteillamme on vuosien kokemus  vaativimmistakin hakutoimeksiannoista IT:n, markkinoinnin, myynnin ja data-analytiikan tehtävien parissa. 


Jutellaanko jo tänään?

Jätä yhteydenottopyyntö
Kuva ohjelmoijista

Referenssejä

Miten headhunting toimii eri tilanteissa?

Meneillään on harvinaisen vilkas ajanjakso suorahakujen parissa. Toimeksiantojen määrän kasvu yllättää  etenkin datan, IT-arkkitehtuurin ja digital transformation -ammattien alueella. 

Lue, mitä asiakkaamme meistä kertovat.

Lue lisää referenssejä
iloinen nainen nauttii tyosta

Oppaat

Lataa Marblesin Palkkatutka

Seuraamme jatkuvasti digiammattilaisten palkkapyyntöjä yli 50 eri ammatissa. Tiedot kerätään toteutuneista suorahakuprojekteistamme. Palkkatoiveet kertovat siitä ansiotasosta, jota alansa huiput työstään haluavat saada. 

Lataa palkkatutka
Palkkatutka kansi 2022

Oppaat

Lataa Rekrytoijan digiopas

Onnistuneiden rekrytointien taustalla on ammattinimikkeiden tuntemus, joka auttaa myös erityisen tärkeissä tehtävän ja palkkatason määrittelyissä.

Etkö tunne tarpeeksi esimerkiksi digimarkkinoinnin, data-ammattilaisten, IT-alan, myynnin ja digialan päälliköiden ja johtajien titteliviidakkoa? Lue Rekrytoijan digiopas, niin olosi muuttuu varmemmaksi.

Lataa rekryopas
Rekryopas_kansi 2022