Palvelumme työnantajalle

Digitalouden headhunting

Olemme suorahakuyritys joka erikoistuu datan, designin ja teknologian ammatteihin ja ammattilaisiin. Pyydä meiltä yhteydenotto ja aloita keskustelu suorahaun toimintamalleista ja kustannuksista. Voit myös perehtyä oppaisiimme digitalouden ammateista ja ammattilaisten palkkapyyntöjen tasoista!
Jätä yhteydenottopyyntö

Suorahaku toimii kun muut keinot eivät

Hakuprojektien käynnistäminen käy nopeasti

Meidän kanssamme datan, designin tai teknologian tehtäviä koskeva headhunting käynnistyy nopeasti ja ammattimaisesti. 

Suorahakukonsulteillamme on vuosien ja tuhansien hakuprojektien kokemus  vaativimmistakin hakutoimeksiannoista IT:n, markkinoinnin, myynnin ja analytiikan avainroolien parissa. 

Aloitetaanko keskustelu jo tänään?

Jätä yhteydenottopyyntö
Kuva haastattelusta

Referenssejä

Miten headhunting toimii eri tilanteissa?

Meneillään on harvinaisen vilkas talvi suorahakujen parissa. Toimeksiantojen määrän kasvu yllättää  etenkin datan, IT-arkkitehtuurin ja digital transformation -ammattien alueella. 

Lue, mitä asiakkaamme meistä kertovat.

Lue lisää referenssejä
iloinen nainen nauttii tyosta

Oppaat

Lataa Marblesin Palkkatutka

Seuraamme jatkuvasti digiammattilaisten palkkapyyntöjä yli 50 eri ammatissa. Tiedot kerätään toteutuneista suorahakuprojekteistamme. Palkkatoiveet kertovat siitä ansiotasosta, jota alansa huiput työstään haluavat saada. Seuraava, päivitetty Palkkatutka julkaistaan vuoden 2022 alussa.

Lataa palkkatutka
nuori nainen töissä toimistolla

Oppaat

Lataa Rekrytoijan digiopas

Onnistuneiden rekrytointien taustalla on ammattinimikkeiden tuntemus, joka auttaa myös erityisen tärkeissä tehtävän ja palkkatason määrittelyissä.

Etkö tunne tarpeeksi esimerkiksi digimarkkinoinnin, data-ammattilaisten, IT-alan, myynnin ja digialan päälliköiden ja johtajien titteliviidakkoa? Lue Rekrytoijan digiopas, niin olosi muuttuu varmemmaksi.

Lataa digiopas
Tiimi palaverissa