Rekrytointipalvelut

Tiimin muotoilusta avainhenkilöiden rekrytointeihin

Autamme asiakkaitamme muutostilanteissa, jotka vaativat uusia tiimejä ja tehtäviä. Tuemme johtoa uusien ammattien suunnittelussa tai vanhojen uudistamisessa. Ja täytämme avaintehtävät suorahaun keinoin.
Jätä yhteydenottopyyntö

Suorahaku

Uusi Palkkatutka 2023!

Keräsimme jälleen yhteen ammattilaisten palkkatoiveet suorahakuprojekteistamme. Mukana on edeltävien 24 kuukauden kaikki projektit. Ja jokaisen niissä tavatun osaajan palkkapyynnöt.
Lataa palkkatutka
Palkkatutkan kansikuva sivustolle

1. Tiimin ja tehtävän muotoilu

Jokainen rekrytointi on myös tilaisuus uudistua

Rakennatko uutta kyvykkyyttä vai luovutko vanhasta?

Yhdistätkö tehtäviä vai jaatko niitä uudelleen?

Perustatko tiimiä ja haetko sille vetäjää?

Sinulla on ainutkertainen mahdollisuus kehittää keskinäisiä rooleja ja vastuita sekä uudistaa osaamisen vaatimuksia, nimikkeitä ja palkintaa.

Huonosti suunnitellulla rakenteella tai kiireessä toteutetuilla rekrytointiprojekteilla voit sekoittaa  organisaatiosi rytmin pitkäksi aikaa. Ja tehdä ammattilaisen palkkaamisesta haastavaa.

Lue organisaation muotoilusta!
LinkedIn Curly Lite-1

2. Avainosaajien ja johdon suorahaku

Suorahaku käynnistyy ketterästi

Datan ja analytiikan, sekä designin ja teknologian tehtäviä koskevat suorahaut käynnistetään nopeasti. Realistinen tehtävien suunnittelu ja osaamisvaatimusten määrittely projektin alussa varmistaa myös haussa onnistumisen. 

Konsulteillamme on vuosien kokemus  vaativimmistakin hakutoimeksiannoista markkinoinnin, myynnin, IT:n ja analytiikan avaintehtävien parissa.

Organisaation kaikilla tasoilla.

Jätä yhteydenottopyyntö Lisää referenssejä
LinkedIn Kevin

3. HR-johdon tukena rekrytiimin muotoilussa

Rekrytoinnin kyvykkyys on kilpailukyvyn ydintä

HR-johtaja: miten varmistat, että rekrytoinnin tiiminne- oma tai ulkoistettu - on aina optimaalisesti resursoitu? Ja teknologiassa, analytiikassa ja liiketoiminnan tarpeissa kyvykkäin mahdollinen?

Mitkä ovat teille parhaat työkalut? Miten olla agile ja dataohjattu? Miten ymmärtää IT:tä, analytiikkaa ja tekoälyä?

Kun tarvitset näkemyksellistä kumppania suorahaku- ja rekrytoiminnan kehittämisessä, valmentamisessa ja organisoimisessa, ota yhteyttä!

Lähetä yhteyspyyntö!
LinkedIn Helga