Marbles Academy

Artikkelimme suorahaun ja rekrytoinnin maailmasta, videot eri alojen osaajista, rekrytointioppaat ja rekrytoijien koulutukset

Miten headhunting on auttanut asiakkaitamme?

Meneillään on harvinaisen vilkas kausi suorahakujen parissa. Toimeksiantoja toteutetaan etenkin data-ammattilaisten, kehittäjien ja ICT-ammattilaisten parissa. 

Päivää piristää, kun asiakkailta tulee vilpittömiä kiitoksia hyvin hoidetuista projekteista. Lue, mitä asiakkaamme meistä kertovat.

Lue kaikki asiakastarinat
iloinen nainen nauttii tyosta

Inbound meets HR - verkkokoulutus / Inbound-markkinointi tuo lisäarvoa rekryammattilaisille

Menestymisen edellytykset perinteiselle rekrykampanjoinnille ovat pienet. Siksi uusia keinoja on mietittävä koko ajan, jotta kandidaattikokemus parantuisi ja rekrytoinnit tehostuisivat. 

Digimarkkinoinnin perustiedot kuuluvat myös HR-ammattilaisille. Sen takia tuotimme teille 
neljä viikkoa kestävän digimarkkinoinnin koulutusohjelman, joka koostuu kuudesta aihealueesta. Aloita opiskelu vaikka heti!

Osallistu verkkokoulutukseen
Kaksi miesta pitaa palaveria sohvalla_pieni

Lataa itsellesi: Rekrytoijan dataopas

Data ja analytiikka rekrymarkkinoinnissa.

Työmarkkinan haasteiden kärkipaikalla on meille kaikille yhteinen este: tutut rekrytointimarkkinoinnin keinot eivät enää toimi. Avuksi tarvitaan esim. datalähtöistä rekrytointia, hakijakokemuksen kehittämistä ja inbound-markkinoinnin tuntemusta.

Markkinointiyksiköiden viisaus on siirrettävissä headhunting- ja rekrytointimaailmaan. Digimarkkinoinnin perusoppimäärät - ja halutessasi myös syventävät opinnot - kuuluvat myös rekrytoijille.

Tämä opas on luotu niitä rekrytoinnin ammattilaisia varten, jotka haluavat päästä sinuiksi datan ja analytiikan hyödyntämisessä. 

Lataa Rekrytoijan dataopas
hymyileva nainen rajattu-2

Katso digiammattilaisten uratarinoita!

Olemme keränneet  lähes 50 digiammattilaisen uratarinat videosarjaamme. Mitä he kertovat työstään, taustoistaan, tavoitteistaan ja elämänfilosofioistaan?

Katso muut videot YouTubesta