Redesign Work!

Artikkeleita rekrytoinnin ja tehtävien muotoilun maailmasta.

AI & Markkinoinnin tehtävät

Tekoäly muuttaa markkinoinnin ja myynnin mahdollisuuksia. Ja tietenkin myös tehtäväkuvia ja rooleja. Yllätetyksi ei tarvitse silti joutua. 
AI& Marketing tilaus

Palkkatutka -opas

Keräsimme yhteen ammattilaisten palkkatoiveet suorahakuprojekteistamme. Mukana on edeltävien 36 kuukauden projektit, ja niiden yhteydessä  tavattujen osaajien palkkapyynnöt.
5 huippuosaamista banner

Miten tiimien muotoilu auttaa asiakkaitamme?

Yritys voi muotoilla työtä aivan kuten se muotoilee palveluitaankin: luovasti ja ratkaisukeskeisesti. Redesign Work! on oma metodimme mielenkiintoisen ja tuottavan työn luomiseen. 

Redesign Work ote 2

Vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin!

Hakuprojektien alussa määrittelemme tarkasti, millaista osaamista ja kokemusta projektissa painotetaan. Jos sinun oma LinkedIn-profiili vaikuttaisi tehtävään osuvalta, tutkijamme voisi ottaa sinuun yhteyttä ja kertoa tehtävästä lisää. 

LinkedIn-profiilisi riittää siis vinkiksi. 

Näyttökuva 2024-2-20 kello 9.45.07

Lähetä yhteydenottopyyntösi!

Globaalissa kilpailussa pärjätään vain huippuammattilaisten voimin. Kun data- ja digitalouden tehtävän suunnittelu ja rekrytointi tulee jälleen ajankohtaiseksi, niin tavataan!

redesign-work-1

Katso digiammattilaisten uratarinoita!

Olemme keränneet  lähes 50 digiammattilaisen uratarinat videosarjaamme. Mitä he kertovat työstään, taustoistaan, tavoitteistaan ja elämänfilosofioistaan?

Katso muut videot YouTubesta