Digistrategi

Digistrategin palkka

 3800–4500 €/kk
*Palkkatasoja toteutuneissa suorahauissa 2019-2020.

Digistrategin koulutus

Digistrategilla on tyypillisesti markkinoinnin tai viestinnän korkeakoulutus.

Osaamisvaatimukset

Digistrategi käyttää työssään erilaisia datanhallinnan-, webanalytiikan työkaluja ja tunteet sosiaalisen median alustat työkaluineen. 


Työnkuva

Digistrategi vastaa työssään yrityksen ja tämän asiakkaiden asiakaskokemuksen hienosäädöstä digitalisaatiota hyödyntäen. Digitaalinen ulottuvuus kuuluu tämän strategin työpöydälle aina suunnittelusta toteutukseen. Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi strategin työkalupakkiin kuuluu sosiaalisen median alustat työkaluineen sekä muut data- ja analytiikkatyökalut. 

Digistrategi työskentelee Asiakkuuspäällikön rinnalla vastaten asiakkaan ja tämän konseptien digitaalisuudesta. Tyypillisimmin digistrategin löytää yrityksen viestintä- tai markkinointiyksiköstä, joko omana yksikkönään tai markkinointitiimin jäsenenä. Osaamisen puolesta digistrategin palettiin kuuluu syvä ymmärrys digitalisaation hyödyntämisestä liiketoiminnassa, monimediaiset sisällöt ja luovien ideoiden toteuttaminen. Varsinaisia teknisiä osaamisvaatimuksia ei yleensä aseteta, mutta sosiaalisen median alustat, - teknologiat ja toiminnallisuudet on tunnettava, jotta saavutetaan paras asiakaskokemus. 

Nimike

Erilaisia nimikeyhdistelmiä digistrategille löytyy mm. Strategist, Digital; Strategist; Strategist, Digitalization. Suomessa vakiintuneimmat nimikkeet kuitenkin ovat suomalaisittain Digistrategi ja englanninkielinen Digital Strategist. Lisäksi eri organisaatioissa digistrategi voi löytyä eri nimikkeellä, esim. Digital Content Strategist; Creative Strategist; Growth Marketing Strategist.

 

Työnantaja, 
etsitkö Digistrategia?

Yhteydenottopyyntö

Digistrategi, 
vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin!Vinkkaa tästä!