Content Designer/ Sisältösuunnittelija

 

Palkka

3500-4500€/kk
*Palkkatasoja toteutuneissa suorahauissa 2019-2020.

Koulutus

Sisällönsuunnittelijalla on yleensä markkinoinnin tai viestinnän korkeakoulutus.

Osaamisvaatimukset

Vaatimuksena sisällönsuunnittelijalle voi esimerkiksi olla markkinointiviestinnän tunteminen, hakukoneoptimoinnin ja analytiikan osaaminen, sekä palvelukehityksen parissa työskentely.

 

Työnkuva

Content Designer / Sisältösuunnittelija on melkoinen sisältöseppä, joka tuntee sosiaalisen median mahdollisuudet ja majaileekin usein markkinointi- tai viestintäyksikössä. Sisältösuunnittelija on vaikuttavan ja kokijalleen merkityksellisen sisällön toteuttaja, aina liiketoiminnan asialla. Päätavoitteenaan hänellä on kehittää organisaation verkkosisältöjä vastaamaan asiakkaiden ja käyttäjien tarpeita ja toiveita. 

Kirjoittaminen, kuvaaminen, editointi, tapahtumien suunnittelu ja analytiikan tulkinta kuuluvat tämän osaajan kontolle. Tarvittaessa Content Designer briiffaa myös lukuisat toteutuksen kumppanit sisällön tekemiseen. Joissain organisaatioissa rooli sulautuu yhteen Social Media Managerin tai Digital Marketing Managerin roolien kanssa.

Content Designer / Sisältösuunnittelija tunnetaan myös joissain yrityksissä nimillä Online Producer, Content Marketing Manager, Content Strategist, Content Marketing Specialist.

Content Designerin palkka

Marblesin toteutuneissa suorahakuprojekteissa Content Designerin / Sisältösuunnittelijan palkkatasot ovat liikkuneet 3500-4500 euron luokassa vuosina 2019-2020. Toimeksiannoissa ei ole ollut mukana esimiesvastuuta, mikäli näin olisi, palkkataso olisi hieman 4500 euroa korkeampi.

 

Työnantaja,
etsitkö tiimiisi Content Designeria?

Yhteydenottopyyntö

Sisältösuunnittelija,
vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin!

Vinkkaa tästä!