Ammatti

Content Designer / Sisältösuunnittelija

Content Designer / Sisältösuunnittelija on melkoinen sisältöseppä, joka tuntee sosiaalisen median mahdollisuudet ja majaileekin usein markkinointi- tai viestintäyksikössä. Sisältösuunnittelija on vaikuttavan ja kokijalleen merkityksellisen sisällön toteuttaja, aina liiketoiminnan asialla. Päätavoitteenaan hänellä on kehittää organisaation verkkosisältöjä vastaamaan asiakkaiden ja käyttäjien tarpeita ja toiveita.

Kirjoittaminen, kuvaaminen, editointi, tapahtumien suunnittelu ja analytiikan tulkinta kuuluvat tämän osaajan kontolle. Tarvittaessa Content Designer briiffaa myös lukuisat toteutuksen kumppanit sisällön tekemiseen. Joissain organisaatioissa rooli sulautuu yhteen Social Media Managerin tai Digital Marketing Managerin roolien kanssa.

Content Designer / Sisältösuunnittelija tunnetaan myös joissain yrityksissä nimillä Online Producer, Content Marketing Manager, Content Strategist, Content Marketing Specialist.

Etkö etsinytkään sisältösuunnittelijaa?

Menikö haku pieleen etkä sittenkään tarkoittanut Content Designeria? Ei se haittaa, niin voi käydä, sillä titteliviidakko on melkoinen. Vilkaise kuitenkin, löytyisikö noin 40 digitalouden ammatin listauksesta juuri se titteli, jota todella etsit.

Selaa tehtäviä
Neukkari 3

Ammattilainen kertoo

Susanna Flink aloitti vuonna 2015 sisältösuunnittelijana teleoperaattoriyritys Elisassa. Hän tekee asiakasviestintää Elisa Viihde -palvelun parissa, mm. verkkosivujen sisällöntuotantoa sekä sähköpostimarkkinointia.

Flink tuli Elisalle taskussaan kosolti kokemusta korporaatio- ja sosiaalisen median viestinnästä vakuutus- ja kiinteistöalan yrityksistä.

Content Designerin palkka

Marblesin toteutuneissa suorahakuprojekteissa Content Designerin / Sisältösuunnittelijan palkkatasot ovat liikkuneet 3500-4500 euron luokassa vuosina 2019-2020. Toimeksiannoissa ei ole ollut mukana esimiesvastuuta, mikäli näin olisi, palkkataso olisi hieman 4500 euroa korkeampi.

Työnantaja

Etsitkö tiimiisi sisältöjen suunnittelijaa? Ota meihin yhteyttä! Etsimme ammattilaisen täydentämään joukkoanne.

Jätä yhteydenottopyyntö

Content Designer

Vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin! Meidän kauttamme pääset mukaan ainutlaatuiseen ja laajaan verkostoon.

Vinkkaa itsesi mukaan