Web Developer
ja Backend Developer

Koodari isolla Koolla

 

Web Developerin Palkka

3500–4500€/kk
*Palkkatasoja toteutuneissa suorahauissa 2017-2018.

Web Developerin Koulutus

Tietojenkäsittelytieteen korkeakoulutus. Alalla myös paljon työssään oppineita.

Muut vaatimukset

Tietojenkäsittelytieteen korkeakoulutus. Alalla myös paljon työssään oppineita.

head_of_analytics_palkka-1

Työnkuva

Ilman Web Developeria tai “bäkki-devaajaa” ei olisi webiä. Web Developer pitää nimittäin sivut pystyssä, toiminnassa. Hän työskentelee yrityksen verkkosivustojen ja -palveluiden parissa, ja hoitaa myös backendin kehittämisen tehtävät.   

Backend developer erikoistuneena kehittäjänä on vastuussa muun muassa laskennasta, logiikasta, tietokannan toiminnasta ja palvelun tehosta. Backend Developer vastaa tietokantoihin ja palvelimen ylläpitoon liittyvistä kehitystehtävistä. Hän tuntee moderneja, ohjelmistoprojektien hallintaan liittyviä järjestelmiä ja työtapoja. Hän ohjelmoi mm. Rubya, Pythonia ja SQL:aa. Devaajat, devarit, kehittäjät, ohjelmoijat, koodarit tai kooderit - varsin usein he työskentelevät yhdessä yritysten palveluiden kehitystiimeissä jakaen tehtäväalueitaan. Nimikkeisiin liitetään vastuiden ja osaamisten mukaan etuliitteinä Front-end, Backend, Web, Software tms. määrityksiä. 

Developereiden työ vaatii keskittymistä ja sellaiseen soveltuvaa työympäristöä. Mutta he eivät suinkaan työskentele umpiossa. Yhteistyö mm. Palvelumuotoilijan ja UI/UX Designerin kanssa on syvää. 

 

Työnantaja,
etsitkö tiimiisi kehittäjää?

Yhteydenottopyyntö

Devaaja,
vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin!

Vinkkaa tästä!