Ammatti

Mobile Developer

Ohjelmoi kaiken sen, mitä meillä on taskussa

Elämme mobiiliteknologian kulta-aikaa, joten Mobile Developer on aikamme uusi Midas - kaikki mihin hän koskee muuttuu mobiiliksi! Hänen työtään tarvitsee jokainen, joka halajaa sormeilla internet-palveluita vaikkapa bussia odotellessaan. Mobile Developer kehittää sovellukset käytettäväksi. Hän työskentelee Android-, iOS-ja/tai Windows-kehitysympäristöissä ja yrityksen kehittäjätiimeissä web-, frontend- ja backend-developereiden kollegana.

Mobile Developer hallitsee mobiiliteknologian ohjelmoinnin, kuten Javan, C/C++:n tai Objective-C:n. Hänellä on kokemusta eri rajapinnoissa työskentelystä, esimerkiksi Facebookin sovelluksissa. Mobile Developer ymmärtää yrityksensä palveluita ja liiketoimintaa, sekä osaa tulkita käyttäjää, kuin avointa kirjaa.

Tarkoititko sittenkin muita devaajatehtäviä?

Eikö Mobile  developer ollutkaan sitä mitä tarkoitit? Ei se mitään, luultavasti löydät hakemasi noin neljänkymmenen digitalouden ammattilaisen listauksesta.

Selaa tehtäviä
Neukkari 3

Mitä vaihtoehtoja Mobile Developerille?

Mobile Developerin nimike on melko yksiselitteinen ja lähes poikkeuksetta Suomessa englanninkielinen. Nimikkeestä löytyy muutamia variaatioita ja käännöksiä, esim. puhekielessä mobiilidevaaja ja mobiilikehittäjä ovat yleisiä. Muita nimikkeitä ovat mm. Developer, Mobile; Mobile Lead; Senior Mobile Developer; Lead Mobile Developer; Mobile App Developer.

Työnantaja - etsitkö tiimiisi Mobile Developeria?

Ota meihin yhteyttä niin löydämme sopivan ammattilaisen täydentämään joukkoanne.

Jätä yhteydenottopyyntö

Mobile Developer - kaipaatko uutta askelta urallesi?

Vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin! Meidän kauttamme pääset mukaan ainutlaatuiseen ja laajaan verkostoon.

Vinkkaa itsesi mukaan