Mobile Developer

Ohjelmoi kaiken sen, mitä meillä on taskussa

 

Mobile Developerin
palkka

4200–4800€/kk
*Palkkatasoja toteutuneissa suorahauissa 2017-2019.

Mobile Developerin
koulutus

Mobile Developereilla on useimmiten tietojenkäsittelytieteen korkeakoulutus tai datanomin tutkinto ammattikoulusta. Tietotaitoa kehitetään jatkuvasti uusiin teknologioihin perehtymällä.

Muut
vaatimukset

Mobile Developer keskittyy mobiiliapplikaatioiden, responsiivisten verkkopalveluiden sekä ns. hybrid-sovellusten kehitykseen. Osaamisvaatimuksena on erilaisten teknologioiden ja Android sekä iOS alustojen hallitseminen.

Mobile_Developer_palkka, Mobile_Developer_koulutus

Työnkuva

Elämme mobiiliteknologian kulta-aikaa, joten Mobile Developer on aikamme uusi Midas - kaikki mihin hän koskee muuttuu mobiiliksi! Hänen työtään tarvitsee jokainen, joka halajaa sormeilla internet-palveluita vaikkapa bussia odotellessaan. Mobile Developer kehittää sovellukset käytettäväksi. Hän työskentelee Android-, iOS-ja/tai Windows-kehitysympäristöissä ja yrityksen kehittäjätiimeissä web-, frontend- ja backend-developereiden kollegana.

Mobile Developer hallitsee mobiiliteknologian ohjelmoinnin, kuten Javan, C/C++:n tai Objective-C:n. Hänellä on kokemusta eri rajapinnoissa työskentelystä, esimerkiksi Facebookin sovelluksissa. Mobile Developer ymmärtää yrityksensä palveluita ja liiketoimintaa, sekä osaa tulkita käyttäjää, kuin avointa kirjaa.

Nimike

Mobile Developerin nimike on melko yksiselitteinen ja lähes poikkeuksetta Suomessa englanninkielinen. Nimikkeestä löytyy muutamia variaatioita ja käännöksiä, esim. puhekielessä mobiilidevaaja ja mobiilikehittäjä ovat yleisiä. Muita nimikkeitä ovat mm. Developer, Mobile; Mobile Lead; Senior Mobile Developer; Lead Mobile Developer; Mobile App Developer.

 

Työnantaja, 
etsitkö tiimiisi Mobile Developeria?

Yhteydenottopyyntö

Devaaja,
vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin!

Vinkkaa tästä!