PPC Manager

PPC Managerin
Palkka

4000-5500€/kk
*Palkkatasoja toteutuneissa 
suorahauissa 2017-2020

PPC Managerin
Koulutus

PPC-ammatilaisella on tyypillisesti kaupallinen korkeakoulutus. 

Muut
osaamisvaatimukset

PPC-ammattilainen hallitsee maksetun mainonnan eri työkalut, alustat ja some-kanavat.

 

 

Työnkuva

PPC Manager on tulospohjaisen markkinoinnin ammattilainen. Työnkuvaan kuulu tulospohjaisen markkinoinnin kehittäminen ja yrityksen koosta riippuen myös tiimin vetovastuu. Tämän erityisosaajan työ vaatii ennen kaikkea tuloshakuisuutta ja  tarkkuutta. PPC Managerin vastuualueisiin voi lukeutua mm. hakukonemarkkinointi, some-markkinointi, video- ja mobiilimainonta.

Termi PPC tulee sanoista Pay Per Click. Markkinoinnissa ja mainonnassa PPC:llä tarkoitetaan mainostustapaa, jossa jokaisesta klikkauksesta veloitetaan erikseen. Esimerkiksi Google Ads- ja Facebook-mainonnassa hinnoittelutavaksi voidaan valita PPC.

Nimikkeet

PPC Managerin nimikkeet vaihtelevat organisaatioittain. Suomessa yleisiä nimikkeitä ovat Paid Media Consultant, PPC Specialist ja Head of PPC. PPC Managerin rooli voi myös joissain organisaatioissa sulautua osaksi Digital Marketing Managerin tehtäväkenttää. Toisinaan PPC-ammatilaisen tehtäviä hoitavat myö SEM- ja SEO Specialistit, suuremmissa organisaatioissa nämä ammattilaiset muodostavat digimarkkinoinnin tiimin.

 
 
 

Työnantaja, etsitkö tiimiisi
PPC Manageria?

Ota yhteyttä

PPC Manager,
vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin!Vinkkaa tästä!