Ammatti

VP Marketing / CMO / Markkinointijohtaja

Markkinointiguru, joka näkee leveälle ja kauas

Menestyvä markkinointijohtaja, tai CMO, ymmärtää dataan perustuvan toiminnan merkityksen. Verkossa käytävä kilpailu on globaalia ja kovaa – ja vain parhaat pärjäävät. Johtajan tehtävänä on tartuttaa oma intonsa monenkirjavaan asiantuntijajoukkoon ja sparrata heidät parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Osaaminen on tällä gurulla vahvaa tuotekehityksestä markkinointiviestintään.

Ymmärtävä visionääri

CMO johtaa myyntiluvut mielessään, mutta ei koskaan unohda asiakasta. Hän hallitsee dataohjausta, mutta ymmärtää yhtälailla vaikuttavan tarinan merkityksen. Lisäksi markkinointijohtajan on osattava kaitsia laumaansa oikeaan suuntaan. Asiantuntijat palvelumuotoilijoista Mobile Developereihin vaativat ja ansaitsevat visionäärisyyttä sekä tukea vaativaan työhönsä.

Työnantaja

Etsitkö tiimiisi CMO:ta? Ota meihin yhteyttä niin löydämme sopivan ammattilaisen täydentämään joukkoanne.

Jätä yhteydenottopyyntö

CMO

Vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin! Meidän kauttamme pääset mukaan ainutlaatuiseen ja laajaan verkostoon.

Vinkkaa itsesi mukaan

Etsitkö sittenkin jotain toista digiammattia?

Menivätkö lyhenteet sekaisin etkä tarkoittanutkaan CMO:ta vaan jotain muuta digitalouden päällikköä tai johtajaa? Ei se haittaa, sillä titteliviidakko on melkoinen. Vilkaise, löytyisikö noin 40 digitalouden ammatin listauksesta juuri se titteli, jota todella etsit.

Selaa tehtäviä
Neukkari 3