Service Designer

 

Palkka

4000-5500€/kk
*Palkkatasoja toteutuneissa suorahauissa 2019-2020.

Koulutus

Palvelumuotoilijalla voi olla design-, teknillinen, kaupallinen tai sosiologinen korkeakoulutus.

Muut vaatimukset

Palvelumuotoilijan tulee usein hallita palvelun kehittämiseen luodut Customer Journey Mapping, Service Blueprint sekä Business Model Canvas-mallit. 

Työnkuva

Service Designer työskentelee asiakaslähtöisyys edellä. Hän on verkkopalvelujen innovaattori, suunnittelija ja käytännön kehittäjä. Palvelumuotoilijan intohimona on kirkastaa palvelun tarkoitus ja hyöty loppuasiakkaalle.

Palvelumuotoilijan työmenetelmät vaihtelevat tuotemuotoilusta käyttäjähavannointiin, mutta yhteneväistä niille on inhimillisen toimintalogiikan ymmärtäminen. Tämä verkkopalveluiden supersosiologi puurtaa harvemmin yksin. Tiimiin voi kuulua monenlaisia osaajia; arkkitehtejä, markkinointijohtoa, mobiilikehittäjiä ja UI/UX-suunnittelijoita. Taustaltaan palvelumuotoilija voi esimerkiksi olla ihmistieteilijä tai diplomi-insinööri – tärkeintä on, että käyttäjä- tai asiakaslähtöisyys ovat hallussa.

Palkka

Service Designerin palkka vaihtelee sekä työnkuvan, kokemuksen että organisaation mukaan. Marblesin toteutuneissa suorahakuprojekteissa palvelumuotoilijoiden palkkatasot ovat vaihdelleet 4000-5500 euron kuukausiansioissa.

 

Työnantaja, 
etsitkö palvelumuotoilijaa tiimiisi?

Ota yhteyttä

Palvelumuotoilija, etsitkö uusia haasteita?
Vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin!

Vinkkaa tästä!