Asiakastarinoita digitaloudesta

Referenssit

Suorahaulla menee loistavasti ja sitä hyödyntävät kaiken kokoiset yritykset. Suorahaku sopii vaihtoehdoksi niin digitalouden, ICT-tehtävien kuin teknologiaroolienkin täyttämiseen. Paras tae siitä, että me Marblesissa olemme tehneet asioita oikein, ovat tyytyväiset asiakkaat ja suorahakukandidaatit. Annetaan heidän kertoa, missä olemme onnistuneet.
Laitetaan suorahaku käyntiin
Työskentelyä

Vastuu Groupin Roope Pajasmaa: "Marbles etsii oikeat tyypit ketterästi ja asiantuntevasti"

Laajat verkostot, digiammattien tuntemus ja asiakkaan tarpeiden tunnistaminen ovat Marblesin valttikortteja. Sen tietää Vastuu Groupin Chief Growth Officer Roope Pajasmaa, joka on käyttänyt suorahakutaitojamme hyväkseen jo kolmessa eri työpaikassaan. 

Lue lisää
Roope Pajasmaa uusi

Teoston Kimmo Kauhanen: Entisestä suorahakukandidaatista tuli asiakas

IT-alalla parhaiden osaajien löytäminen voi olla erittäin hankalaa ja sen takia suorahaku on usein paras ratkaisu. Kimmo rekrytoitiin Teoston Head of IT:ksi ja koska kaikki meni putkeen, hän halusi pyytää Marblesin avuksi, kun tuli aika etsiä IT-arkkitehti omaan tiimiin.

Lue lisää
kimmo kauhanen rajattu

Technopoliksen CIO Risto Kivisilta: Suorahaku hoidettiin asiantuntevasti ja rohkaisevasti

Kun suorahakuun lähtemistä ehdotettiin Ristolle, hän oli harkinnut työpaikan vaihdosta jo jonkin aikaa. Kaikki tapahtui yllättävänkin nopeasti: Risto allekirjoitti työsopimuksen jo noin kuukauden päästä ensimmäisestä yhteydenotosta. Risto on edelleen Technopoliksen palkkalistoilla, mutta hänen työnkuvansa Chief Information Officerina on vain monipuolistunut.

Lue lisää
risto kivisilta

Vahvistusta tiimiin - aloitusaika eilen?

Joskus uuden digialan ammattilaisen löytämiseksi iskee tulipalokiire, joskus riittää rauhallisempikin tahti. Olipa kyseessä sitten data-ammattilainen, bisnesjohtaja, palvelumuotoilija tai vaikka IT-arkkitehti, ota yhteyttä niin ryhdytään töihin!

Käynnistetään suorahaku yhdessä
Nuori parrakas mies nauttii töistä