Antti Romppainen, TJ, Marbles Oy

"Globaali kilpailu voitetaan parhailla osaajilla"

Headhuntingia eli suorahakua hyödyntävät jo kaiken kokoiset digitalouden yritykset. Yhteistä heille on tietoisuus globaalista kilpailusta. Ja siitä, että kisassa menestymisen ratkaisee datan, designin ja teknologian kovin osaaminen. Tiedämme myös, että parhailla osaajilla on varaa valita työpaikkansa. Niinpä suorahaku onkin osoittautunut parhaimmaksi keinoksi kohtauttaa digitalouden menestyksen tekijöitä!
Keskustellaan suorahausta, kiitos!
Antti Romppainen

Nordecin CIO ilahtui IT-suorahaun ketterästä toteutuksesta

Teräsrakentamisyritys Nordecissa vietti tammikuussa ensimmäistä työpäiväänsä IT-alaa perusteellisesti tunteva projektipäällikkö. josta tuli Chief Information Officer Mikko Bergmanin aisapari. Bergmanin mukaan suorahaun nopeaa läpiviemistä Marblesin kanssa edisti se, että Nordec sai valita erinomaisten kandidaattien väliltä.
Lue lisää
Nordec Oy - Mikko Bergman-1

Toimialaosaaminen ratkaisi NHG:n vaativan rekrytointitarpeen

Nordic Healthcare Groupissa (NHG) aloitti tammikuussa tuotekehityksen lead-tason asiantuntija. Vastaavanlaista roolia ei organisaatiossa ollut koskaan aiemmin ollut.

Liiketoimintajohtaja Tomi Malmströmin mukaan oikean henkilön löytäminen helpottui suorahaussa. Roolin kirkastaminen iteroinnin avulla auttoi myös sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijapalveluita kehittävää yritystä.

Lue lisää
tomi malmstrom

"Suorahaku kohdistui oikeaan ketterästi ja asiantuntevasti"

"Laajat verkostot, digiammattien tuntemus ja asiakkaan tarpeiden tunnistaminen olivat Marblesin vahvuus rekrytointikumppanina", kertoo Vastuu Groupin Chief Growth Officer Roope Pajasmaa. Hän on luottanut samaan headhunting konsulttiin myös jo useissa edellisissä johtajatehtävissään. 

Lue lisää
roope pajasmaa

Kandista rekrytoivaksi päälliköksi

"IT-alalla parhaiden osaajien löytäminen on aina haastavaa ja tässä suorahaku on ollut usein paras keino". sanoo Kimmo Kauhanen.  Kimmolla on itsellään kokemusta suorahausta myös kandidaatin roolissa. Silloin kaikki sujui hyvin. Niinpä hän halusi ottaa headhuntingin keinokseen myös sitten, kun hänelle tuli tarve palkata IT-asiantuntijat omaan tiimiinsä.

 
Lue lisää
kimmo kauhanen rajattu

Prosessin nopeus teki vaikutuksen

Kun suorahakuun osallistumista ehdotettiin Risto Kivisillalle, hän oli harkinnut työpaikan vaihdosta jo jonkin aikaa. Silti prosessi eteni yllättävän nopeasti: Risto allekirjoitti uuden sopimuksen Technopoliksen CIO:n tehtävään jo kuukauden kuluttua ensimmäisestä headhunterin yhteydenotosta. Hän jatkaa edelleenkin tehtävässään ja kertoo työnkuvansa vain monipuolistuneen. 

Lue lisää
risto kivisilta

Käynnistetään suorahaku yhdessä!

Vahvistusta tiimiin - aloitusaika eilen?

Joskus uuden digialan ammattilaisen löytämiseksi iskee tulipalokiire, joskus riittää rauhallisempikin tahti.  Joka tapauksessa: kun kyseessä on datan, designin tai teknologian avaintehtävät, ota yhteyttä! Tarkennetaan profiili, asemoidaan rooli, määritellään vaatimukset, tutkitaan palkkatasot ja nimikkeet.  Eli ryhdytään töihin!

Keskustellaan suorahausta, kiitos!
Nuori parrakas mies istuu toimistolla ja hymyilee