Referenssi

Roope Pajasmaa: Marbles etsii oikeat tyypit asiantuntevasti

- Marblesin laajat verkostot, nopea ja ketterä tapa toimia ja oikeiden tarpeiden tunnistaminen ovat pitkäaikaisen yhteistyösuhteen perusta. Tiedän aina, mitä saan ja se on synnyttänyt luottamuksen, kertoo Chief Growth Officer Roope Pajasmaa Vastuu Groupista.
roope pajasmaa

Roope Pajasmaa on tilannut Marblesin kautta vahvistuksia tiimeihinsä jo kolmen aiemman työnantajansa palveluksessa: OP Ryhmässä, Teostossa ja Mind Your Rightsissa.

Rekrytointitarpeet tulevat usein nopeasti, ja silloin tarvitaan Pajasmaan mukaan yhteistyökumppani, joka osaa auttaa nopeasti.

- Suorahauissa on riski, että rekrytointi voi kestää pitkään, mutta Marblesilla rekrytointiprosessit ovat ketteriä ja mutkattomia. 

- “Hyvää tyyppiä” voi olla vaikea speksata, mutta Antti (Romppainen) on aina saanut heti kiinni, mitä kulloinkin haetaan ja minkä tyyppinen persoona tehtävään sopisi.

 

Etsitään: Digin ja arvojen muutoslähettiläitä

Kokeneena rekrytoijana Pajasmaa ei niinkään etsi tiettyjä taitoja tai osaamisalueita vaan uteliaita, avoimia ja muutosten keskellä viihtyviä persoonia. Nykyisessä roolissaan hän näkee itsensä nykyään voittopuolisesti “ovien avaajana” muille, coachina sekä uusien ideoiden ja toimintatapojen kiihdyttäjänä.

- Uusia taitoja voi aina oppia mutta digiammattilaisilta vaaditaan laaja-alaista uteliaisuutta ja halua johtaa ja olla osana muutosta. Muutosjohtamisen taidoista on hyötyä asiantuntijan roolissakin. 

- Digitaalisuus ei ole vieläkään ihan kaikissa yrityksissä valtavirtaa, joten jos yritys niin linjaa, ydinkyvykkyyksiä kannattaa hankkia omaankin taloon. Näin yrityksen osaamispääomaa voidaan kasvattaa pitkäjänteisesti, Pajasmaa lisää.

 

Lue lisää referenssejä

Jätä yhteydenottopyyntö

 

 

Viisi tulevaisuuden haastetta HR-tiimeille (Roope Pajasmaa)

1) Miten varmistat osaamisen päivittämisen, jotta se vastaisi jatkuvasti muuttuviin liiketoimintavaatimuksiin?

2) Pk-yrityksissä erikoistuneita digiosaajia on vähemmän kuin suuremmissa yrityksissä. Esimerkiksi toimitusjohtajat tarvitsevat sparraamista. Mistä löydetään sopivia tyyppejä näihin tehtäviin?

3) Työn ja vapaa-ajan välinen ero tulee korostumaan. Osaajille on tarjottava vastuullisia työtehtäviä, mutta työ on kuitenkin vain osa elämää. 

4) Erilaiset partneri- ja ekosysteemityöskentelymallit yleistyvät.

5) Datan jakamiseen on  ihan uusia kustannustehokkaita tapoja API-rajapintojen kautta. Painopiste on jo siirtynyt suurista IT-projekteista uusiin datapohjaisiin liiketoimintapalveluihin.

Osallistu verkkokoulutukseen
tyoskentelya poydan aaressa

Etsitkö uutta ykkösnyrkkiä?

Tee niin kuin Roope ja ota yhteyttä - etsitään teille yhdessä tiimivahvistus, joka on parasta A-ryhmää.

Käynnistetään suorahaku yhdessä
Nainen etätöissä kotona