Ammatti

Chief Digital Officer / CDO

Digitalisaation suurmestari

CDO vastaa siitä, että yritys ottaa kaiken ilon ja tuloksen irti digitalisaatiosta. Hän ymmärtää, mihin kaikkeen digitaalisuus voi yltää, etsii digitalisaation suomat mahdollisuudet ja sovittaa ne yrityksen toimintaan. Usein Chief Digital Officerin tehtävänä on myös muuttaa, kehittää, jopa disruptoida yrityksen toimintatapaa.  CDO keskittyy digitekemisen käynnistämiseen ja kehittämiseen ja varmistaa, että digitalisaation mukana tuomat muutoksen tuulet eivät puhalla missään olosuhteissa yrityksen venettä kumoon.

Tulevaisuuden vääntäjä

CDO istuu yleensä yrityksen johtoryhmässä ja kantaa kortensa kekoon kasvuun, tehokkuuteen ja uusien toimintamallien kehittämiseen liittyvissä asioissa. Toisinaan hän vääntää muille vaikka rautalangasta, mikä on toimialan digitaalinen tulevaisuus. CDOn omaan organisaatioon kuuluvat usein mm. Analytics & Insight -yksikkö sekä kehitystiimit.

Työnantaja - etsitkö Chief Digital Officeria?

Ota meihin yhteyttä! Etsimme ammattilaisen täydentämään joukkoanne.

CDO - haluaisitko vaihtaa työpaikkaa?

Vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin! Meidän kauttamme pääset mukaan ainutlaatuiseen ja laajaan verkostoon.

Ei sittenkään CDO - minkä tittelin haluaisit löytää?

Etkö tarkoittanutkaan CDO:ta vaan jotain muuta digitalouden päällikköä tai johtajaa? Ei se haittaa, sillä titteliviidakko on melkoinen. Vilkaise, löytyisikö noin 40 digitalouden ammatin listauksesta juuri se titteli, jota todella etsit.

Selaa tehtäviä
Neukkari 3