Ammatti

Head of AI & Machine Learning

Johtaja, jolle tekoäly ja koneoppiminen ovat mahdollisuuksia, eivät uhkia

Artificial Intelligence (AI) eli suomeksi tekoäly on viime vuosina noussut kuumaksi puheenaiheeksi. Kehityksen kärjessä olevat yritykset ovat alkaneet panostamaan siihen voimakkaasti. Yritykset palkkaavat palvelukseensa AI-johtajia nimikkeillä, kuten esimerkiksi Chief Artificial Intelligence Officer (CAIO), Head of AI, Head of AI & Machine Learning, AI Lead, Lead AI & Data Science ja Director of AI.

Aikaa ihmisille

Yrityksen johtavan tekoälyasiantuntijan vastuulla on tekoälystrategian määrittely, kehitys ja toimeenpano. Koneoppiminen ja muut tekoälyteknologiat pyrkivät automatisoimaan entistä monimutkaisempia tehtäviä, jotta ihmisille jää enemmän aikaa strategisempaan työhön. Tekoälyjohtaja on siis suuressa roolissa levittämässä koneoppimisen ja tekoälyn ilosanomaan, jotta sen potentiaali tunnistetaan ja valjastetaan yrityksen hyödyksi.

Työnantaja

Etsitkö tiimiisi johtavaa tekoälyasiantuntijaa? Ota meihin yhteyttä niin löydämme sopivan ammattilaisen täydentämään joukkoanne.

Head of AI

Vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin! Meidän kauttamme pääset mukaan ainutlaatuiseen ja laajaan verkostoon.

Tarkoititko sittenkin jotain toista digiammattia?

Etkö tarkoittanutkaan tekoälyn ja koneoppimisen gurua vaan jotain muuta digitalouden päällikköä tai johtajaa? Ei se haittaa, sillä titteliviidakko on melkoinen. Vilkaise, löytyisikö noin 40 digitalouden ammatin listauksesta juuri se titteli, jota todella etsit.

Selaa tehtäviä
Neukkari 3