Ammattina Developer

Frontend, Backend, Full Stack Developer

Sivustoprojekti alkaa - ovatko kaikki jo paikalla?

Parhaat kehittäjätiimit koostuvat alansa huipuista, jotka hallitsevat digitaalisten palveluiden luomisen A:sta Ö:hön. Yhteinen osaaminen kattaa koko palvelujen luomisen kehityskaaren: suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon.

Frontend Developer eli "fronttidevaaja" tuo vision eloon, luoden käyttäjälle näkyvät, intuitiiviset ja responsiiviset käyttöliittymät. He ovat mestareita HTML:ssä, CSS:ssä, JavaScriptissä ja PHP:ssä, yhdistäen visuaalisen suunnittelun ja teknisen toteutuksen saumattomasti.

Backend Developer, sivustojen selkäranka, varmistaa, että palvelumme toimivat luotettavasti ja tehokkaasti taustalla. Heidän osaamisensa ulottuu tietokantojen hallinnasta ja palvelimien ylläpidosta monimutkaisiin laskentatoimintoihin, käyttäen kieliä kuten Java ja PHP.

Full Stack Developer on moniosaaja, joka yhdistää frontin ja backin taidot, halliten koko teknologiastackin. Hän kykenee rakentamaan sivustoja alusta loppuun, ymmärtäen syvällisesti niin käyttöliittymän kuin taustajärjestelmienkin toiminnan.

Yhteistyö muiden asiantuntijoiden, kuten UX- ja UI-suunnittelijoiden kanssa, takaa, että tiimi tuottaa käyttäjäkeskeisiä, tehokkaita ja esteettisesti miellyttäviä digitaalisia ratkaisuja. 

Löydä parhaat ammattilaiset palvelukehityksen tiimiisi Marblesin kanssa.

Tarkoititko sittenkin muita tehtäviä?

Eivätkö developerit olleetkaan sitä mitä hait? Ei se mitään, luultavasti löydät hakemasi noin neljänkymmenen digitalouden ammattilaisen listauksesta. 

Selaa tehtäviä
Neukkari 3