Työnhakijakokemus

Kandikokemus, Candidate Experience - CX

Kuinka yrityksestä luodaan houkutteleva potentiaalisen työntekijän silmissä, ennen kuin tämä on edes harkitsemassa työpaikan vaihtamista? Hyvin kohdistetulla ja ketterällä rekrytointiprosessilla!

Mistä mieleenjäävä kokemus on tehty?

Tapaamme jatkuvasti huippuammattilaisia erilaisissa uravaiheissa sekä tilanteissa. Kokemuksemme mukaan, yksi merkittävimmistä tekijöistä työpaikan ja ammattilaisen matchaamisessa on ajoitus, joka sanelee onnistumista.

Ajoituksen lisäksi hyvän työnhakijakokemuksen keskiössä on viestintä ja tietenkin ihmiset! Oli rekrytointiprosessin lopputulos hakijan kohdalla mikä tahansa, on kokemuksen oltava yrityksen arvojen mukainen ja ennen kaikkea positiivinen.

Lue lisää työnhakijakokemuksesta blogin puolelta.

 

Tulevaisuuden työntekijälähettiläs

Työnhakijakokemusta ei suinkaan tule irrottaa täysin itsenäiseksi kokonaisuudekseen, sillä työnhakijakokemus muuttuu sulavasti työntekijäkokemukseksi ja tulevaisuudessa voidaankin jo puhua työntekijälähettiläistä. Kuitenkin ennen työntekijäkokemusta on huomioitava nykytila ja valmiudet lähteä suunnittelemaan kohdistettua rekrytointia ja työnhakijakokemusta. Halutuimmat ammattilaiset pitää tavoittaa ennen, kuin he tietävät vaihtavansa työpaikkaa! Pohjatyö ja askelmerkit onnistumiselle luodaan Dataohjatulla Employer Branding -suunnittelulla.

 

Digiammattilaiset avuksi

Olemme vahvasti erikoistuneet digitalouden ammatteihin ja kouluttaudumme jatkuvasti itse mm. digitaalisen markkinoinnin ja myynnin sekä analytiikan saralla. Olemme lähellä digiammattilaisia ja puhumme heidän kanssaan samaa kieltä. Ymmärrämme digitalouden ammattien sekä ammattilaisten vaatimukset ja muutokset.

 

Työnhakijakokemuksen nykytila-analyysi

Arvioidaan yhdessä, millä tavoin työnhakijakokemus on otettu osaksi yrityksenne Employer Branding -työtä.

Ota yhteyttä

Tutustu Marblesin konsultteihin

Arvioidaan yrityksenne työnhakijakokemuksen nykytila yhdessä!

Antti Romppainen

Antti Romppainen

Toimitusjohtaja
+358 40 557 6993
Katja Wasenius

Katja Wasenius

Myynti
+358 40 555 9056
Näytä kaikki yhteystiedot