Google Ads -sertifikaattikoulutus

Google Ads Fundamentals -sertifikaattikoulutus 3.10.2019

 Ilmoittautuminen koulutukseen

Ilmoittautuminen koulutukseen aukeaa myöhemmin.

Ilmoittautumis- ja maksuehdot

Koulutuspäivän hinta on 129 EUR + Alv 24%. 

Osallistuminen on peruttavissa 7 päivää ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen peruutetuista osallistumisista veloitamme maksun.

Laskutus tapahtuu 7 päivää ennen koulutuksen alkua, maksuehto 7 pv netto.

Esteen sattuessa voit siirtää koulutuksen osallistumisoikeuden kollegallesi.

ajakohta

Ajankohta

3.10.2019

shot on location

Lokaatio

Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, 00130 Helsinki

price

Hinta

129 € + alv

Sisältö

Googlen mainoskavanat

Alustuksena selvitämme, minkälaisia mainoskanavia ja -tyyppejä Google Adsissa on tutuimman hakukonemainonnan lisäksi.

Google Adsin toiminta

Käymme läpi, miten Google Adsin huutokauppa toimii ja miten mainosten paikat määräytyvät Googlessa. Fiksu, tarkan euron mainostaja ottaa huomioon rahan lisäksi mm. oman sivustonsa ja mainoksiin liittyvät laatupisteet.

Tilirakenne

Tutkimme, miten Ads-tilin kampanjat, mainosryhmät ja mainokset kannattaa rakentaa. Hyvin mietitty tilirakenne helpottaa hallinnointia ja voi vaikuttaa jopa mainoksien tehoon.

Kampanjoiden tekeminen ja kohdistaminen

Kertaamme Googlen asettamat tärkeimmät mainonnan säännöt. Tutkimme hyvän mainostekstin ominaisuuksia ja opimme, millä tavoilla voimme kohdistaa mainontaa esimerkiksi sijainnin perusteella.

Strategiat ja budjetointi

Selvitämme erilaisia hintastrategioita ja Google Ads -mainonnan budjetoinnin perusteet.

Sertifikaattitesti

Koulutuspäivän päätteeksi teet Googlen virallisen Ads Fundamentals testin omalla koneellasi. 

 

Kenelle?

Tule mukaan, jos olet jo ottanut kosketusta Google Adsiin ja sen käyttöliittymään ja haluat oppia lisää. Tai haluat saada osaamisestasi Googlen myöntämän todistuksen.

Koulutus sopii sinulle erinomaisesti mm. jos haluat aidosti ymmärtää, miten Google-mainonta toimii. Ostat Ads-mainontaa palveluna ja haluat tarkkailla palveluntarjoajan tekemän mainonnan laatua asiantuntevasti. Tai olet kenties kokeneempi käyttäjä, joka tahtoo vahvistaa perusasioiden tietämystä sekä suorittaa Ads -sertifikaatin.

Google Ads koulutus auttaa sinua Google-mainonnan suunnittelussa, käytännön tekemisessä ja helpottaa yhteistyötä mainoskumppanien kanssa.

Käytännön järjestelyt

Tiivis kokopäivän koulutus alkaa klo 8:30 aamiaisella. Opetus alkaa klo 9:00.

Koulutuspäivän päätteeksi klo 16 alkaen suoritat Googlen  sertifikaattikokeen. Kokeen suorittamiseen voi käyttää maksimissaan 75 minuuttia. 

Koulutuksen hintaan sisältyy aamiainen, lounas ja iltapäivän välipala.

Google Ads -sertifiointi

Google Ads -sertifikaatti vaatii vähintään kahden Googlen Adsiin liityvän aihepiirin testin suorittamisen, joista toisen on oltava tässä koulutuksessa suoritettava Adsin perusteet eli Ads Fundamentals. Toisen osion voit valita vapaasti Googlen tarjoamista vaihtoehdoista.

Matti Hirvonen, CEO, Senior Consultant, Mediashake Oymatti-hirvonen

Kouluttajana tässä valmennuksessa toimii Mediashake Oy:stä Matti Hirvonen. Matti on kokenut digitaalisen markkinoinnin ammattilainen ja digitaaliseen mainontaan erikoistuneen Mediashaken Oy:n toimitusjohtaja. Vuosien käytännön kokemuksen lisäksi Matti on myös suosittu kouluttaja ja hän on toiminut lähes neljän vuoden ajan myös Googlen Partners -ohjelman kouluttajana Suomessa.

Katso Matin LinkedIn-profiili.