Referenssi

Rekrygaala 2021: Marbles kuuluu Suomen parhaisiin rekryalan kehittäjiin

Suomen eturivin rekryalan kehittäjät on jälleen valittu vuotuisen Rekrygaalan lähestyessä, ja on ilo ilmoittaa, että Marbles kuuluu tähän ryhmään! Meidät on siis valittu tänäkin vuonna finalistien joukkoon kilpailussa, jossa etsitään rekrytointialan parhaita tekoja ja tekijöitä.
RG-STILL-MARBLES-5_web

 

Rekrygaalan finaalipaikka aukeni myös viime vuonna, joten olemme vakiinnuttaneet paikkamme Suomen rekrytointialan toisinajattelijana ja kehittäjänä. Yrityksen kilpailukyky riippuu siitä, miten hyvin se onnistuu rekrytoinneissaan, joten valinnat ovat poikkeuksellisen tärkeitä.

Rekrygaalassa on tänä vuonna yhteensä viisi kategoriaa, jotka ovat Vuoden rekrytointiteko, Paras rekrytointikampanja, Vuoden rekrytointialan kehittäjä, Vuoden rekrytoija ja Vuoden työnantajabrändi.

Voittaja selviää 4. marraskuuta Vanhalla ylioppilastalolla, jossa itse Rekrygaalaa vietetään. Tapahtuman järjestää Duunitori.

Lue Duunitorin meistä tekemä haastattelu täältä.

Rekrytoijan aamukahvit nousi suosikiksi

Jos kerran työelämä muuttuu, niin rekrytoinninkin täytyy muuttua. Tästä ajatuksesta lähdimme liikkeelle, kun aloimme suunnitella Rekrytoijan aamukahveja. Ja tapahtumalle on ollut selvä tilaus: aamukahveille on osallistunut yhteensä useita satoja HR:n, rekrytoinnin ja employer brandingin ammattilaisia.

Konsepti on ollut selvä: kussakin 30 minuutin tilaisuudessa nostetaan esiin jokin erityisen ajankohtainen teema, kuten työnhakijakokemus, valmennus rekrytoinnin apuvälineenä, luovuuden mittaaminen tai työpäivämuotoilu.

Vanhat keinot eivät riitä vaan tarvitaan lisää ajatuksia ja oivalluksia.

Tutustu aamukahvien aiheisiin

 

Etsitkö uutta ykkösnyrkkiä?

Tee niin kuin Roope ja ota yhteyttä - etsitään teille yhdessä tiimivahvistus, joka on parasta A-ryhmää.

Käynnistetään suorahaku yhdessä
Nainen etätöissä kotona