Referenssi

Rekrygaala 2021: Marbles kuuluu Suomen parhaisiin rekryalan kehittäjiin

Marblesin rekrytiimi pääsi tänäkin vuonna Rekrygaalan finalistien joukkoon Vuoden rekrytointialan kehittäjä -sarjassa. Alan parhaita hetkiä juhlistettiin Vanhalla ylioppilastalolla 4. marraskuuta. Voittajat valittiin viidessä eri sarjassa.
RG-STILL-MARBLES-5_web

 

Rekrygaalan finaalipaikka aukeni myös viime vuonna, joten olemme vakiinnuttaneet paikkamme Suomen rekrytointialan toisinajattelijana ja kehittäjänä. Yrityksen kilpailukyky riippuu siitä, miten hyvin se onnistuu rekrytoinneissaan, joten valinnat ovat poikkeuksellisen tärkeitä.

Rekrygaalassa oli vuonna 2021 viisi kategoriaa, jotka olivat Vuoden rekrytointiteko, Paras rekrytointikampanja, Vuoden rekrytointialan kehittäjä, Vuoden rekrytoija ja Vuoden työnantajabrändi.

Voittajat selvisivät 4. marraskuuta Vanhalla ylioppilastalolla, jossa itse Rekrygaalaa vietettiin. Tapahtuman järjesti Duunitori.

Lue Duunitorin meistä tekemä haastattelu täältä.

Rekrytoijan aamukahvit nousi suosikiksi

Jos kerran työelämä muuttuu, niin rekrytoinninkin täytyy muuttua. Tästä ajatuksesta lähdimme liikkeelle, kun aloimme suunnitella Rekrytoijan aamukahveja. Ja tapahtumalle on ollut selvä tilaus: aamukahveille on osallistunut yhteensä useita satoja HR:n, rekrytoinnin ja employer brandingin ammattilaisia.

Konsepti on ollut selvä: kussakin 30 minuutin tilaisuudessa nostetaan esiin jokin erityisen ajankohtainen teema, kuten työnhakijakokemus, valmennus rekrytoinnin apuvälineenä, luovuuden mittaaminen tai työpäivämuotoilu.

Vanhat keinot eivät riitä vaan tarvitaan lisää ajatuksia ja oivalluksia.

Tutustu aamukahvien arkistoon

 

Etsitkö uutta ykkösnyrkkiä?

Tee niin kuin Roope ja ota yhteyttä - etsitään teille yhdessä tiimivahvistus, joka on parasta A-ryhmää.

Käynnistetään suorahaku yhdessä
Nainen etätöissä kotona