Referenssi

Nordecin IT-projektipäällikön suorahaku eteni maaliin ketterästi

Moni yritys kohtaa vaikeuksia IT-rekrytoinneissaan, koska teknisten osaamisvaatimusten, työkokemuksen ja sopivan koulutuksen lisäksi valittavan henkilön on aina viime kädessä sovittava myös kyseiseen tiimiin. Nordecin Marblesin kanssa aloittamassa suorahaussa palaset sopivat kohdilleen yllättävänkin nopeasti.
Nordec Oy - Mikko Bergman-1

Nordecin pienessä IT-tiimissä tarvetta oli kokeneelle, IT-alaa perusteellisesti tuntevalle projektipäällikölle. Hän työskentelisi Chief Information Officer Mikko Bergmanin kansainvälisessä tiimissä vastaten ICT- projektisalkun hallinnasta sekä toimisi Bergmanin aisaparina, kun liiketoiminnan kehitystä tuetaan digitaalisin keinoin.

Nordec on erikoistunut teräsrakentamisen suunnitteluun, valmistamiseen ja asentamiseen. Nordec työllistää yhtiönä lähes 600 osaajaa kuudessa maassa, ja se on yksi johtavista toimijoista omalla toimialallaan. 

Asiantunteva tehtävän määrittely auttoi 

Bergman päätti yhdessä yhtiön HR:n kanssa sekä heiltä saamiensa suositusten perusteella käynnistää suorahaun Marblesin kanssa. Bergman kiittelee sitä, että rekrytointi lähti nopeasti ja napakasti liikkeelle. Pelot siitä, että loma-aika hidastaisi suorahakua, osoittautuivat vääriksi.

- Kun keskustelimme konsultin (Antti Romppainen) kanssa, niin suorastaan ihmettelin, miten hyvin hän onnistui vuolaasta informaatiostani määrittelemään tehtävän sisällön ja tarvittavat kyvykkyydet vain yhden keskustelun perusteella, Bergman toteaa. 

Kandidaattien profiilit osuivat kohdalleen 

Marbles suositteli Nordecille kandidaatteja, jotka olivat Mikko Bergmanin mukaan erinomaisia. Aivan rekrytointiprosessin loppusuoralla Bergman päätti vielä soittaa Romppaiselle saadakseen viime hetken sparrausapua.

Puhelun jälkeen ei tarvinnut enää aikailla: nimet kirjoitettiin työsopimukseen tammikuussa, ja uusi projektipäällikkö aloitti työnsä yhtiössä helmikuussa. 

- Ketterää resurssointia ja läpiviemistä edisti se, että meille esitetyt kandidaatit olivat juuri halutun profiilin mukaisia, Bergman summaa.

 

Lue lisää referenssejä

Jätä yhteydenottopyyntö