Outplacement eli Marblecement

Marblecement on palvelu työnantajille, jotka haluavat irtisanomistilanteessa tarjota työntekijöilleen digitalouden ammatteja ja liiketoimintaa syvästi tuntevan konsultin valmennusta. Perinteiseen outplacement-palveluun verrattuna Marbles tarjoaa erityisosaamista, josta hyötyvät nimenomaan digitalouden ammattilaiset. 

Miten työnhakija hyötyy palvelustamme?

Digitaalisen työn ymmärrys.

Olemme vahvasti erikoistuneet digitalouden ammatteihin ja kouluttaudumme jatkuvasti itse mm. digitaalisen markkinoinnin ja myynnin sekä analytiikan saralla. Olemme lähellä digiammattilaisia ja puhumme heidän kanssaan samaa kieltä. Ymmärrämme ammattien vaatimukset ja muutokset.

Verkostot.

Marbles on 10 vuotta toiminut, maamme ainoa vain digiammatteihin erikoistunut suorahaku- ja valmennusyritys. Verkostomme on mittava. Tiedämme, mitä ollaan rekrytoimassa ja minne. Tästä on aidosti apua työnhakijalle.

Vuosien ammattitaito.

Annamme parhaan tietämyksemme työnhakijan käyttöön. Etsimme yksilön vahvuudet ja nostamme ne esiin. Ohjaamme kehityskohteiden osalta eteenpäin. Tarjoamme tilanteen mukaan myös työpsykologin haastattelun itsereflektoinnin tueksi.

Modernin työnhaun tuki.

Emme tarjoa CV-klinikkaa, vaan modernit opit työhakuun 2020-luvulla. Moderni uraneuvonta Marblesin tapaan.

Ota yhteyttä