Google Ads -sertifikaattikoulutus

Google Ads Fundamentals
koulutus ja sertifikaatti

3.10.2019, Helsinki

 

ajakohta

Ajankohta

3.10.2019

shot on location

Lokaatio

Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, 00130 Helsinki

price

Hinta

129 € + alv

Aiemmista koulutuksista sanottua

"Kiitos onnistuneesta koulutuksesta! Selkeä kouluttaja, napakat esitysmateriaalit ja hyvä ajankäyttö."
 
"Koulutus oli mielestäni todella hyödyllinen. Suoritin kokeen pisteillä 62/65, eli oppi taisi mennä perille. Kiitokset opettajalle ja järjestäjille!"
 
"Koulutus oli järjestetty mainiosti! Asiat käytiin tehokkaasti läpi ja uutta asiaa tuli paljon. Oli mukavaa kuulla muutamia esimerkkejä siitä, miten asiat tapahtuvat myös käytännön tasolla. Suosittelen ehdottomasti tätä koulutusta muillekin!"
 

Kouluttaja

matti-hirvonen

Matti Hirvonen, CEO , Mediashake Oy

Kouluttajana tässä valmennuksessa toimii Mediashake Oy:stä Matti Hirvonen. Matti on kokenut digitaalisen markkinoinnin ammattilainen ja digitaaliseen mainontaan erikoistuneen Mediashaken Oy:n toimitusjohtaja. Vuosien käytännön kokemuksen lisäksi Matti on myös suosittu kouluttaja ja hän on toiminut lähes neljän vuoden ajan myös Googlen Partners -ohjelman kouluttajana Suomessa.

Katso Matin LinkedIn-profiili.

Sisältö

Googlen mainoskanavat

Alustuksena selvitämme, minkälaisia mainoskanavia ja -tyyppejä Google Adsissa on tutuimman hakukonemainonnan lisäksi.

Google Adsin toiminta

Käymme läpi, miten Google Adsin huutokauppa toimii ja miten mainosten paikat määräytyvät Googlessa. Fiksu, tarkan euron mainostaja ottaa huomioon rahan lisäksi mm. oman sivustonsa ja mainoksiin liittyvät laatupisteet.

Tilirakenne

Tutkimme, miten Ads-tilin kampanjat, mainosryhmät ja mainokset kannattaa rakentaa. Hyvin mietitty tilirakenne helpottaa hallinnointia ja voi vaikuttaa jopa mainoksien tehoon.

Kampanjoiden tekeminen ja kohdistaminen

Kertaamme Googlen asettamat tärkeimmät mainonnan säännöt. Tutkimme hyvän mainostekstin ominaisuuksia ja opimme, millä tavoilla voimme kohdistaa mainontaa esimerkiksi sijainnin perusteella.

Strategiat ja budjetointi

Selvitämme erilaisia hintastrategioita ja Google Ads -mainonnan budjetoinnin perusteet.

Sertifikaattikoe

Koulutuspäivän päätteeksi teet Googlen virallisen Ads Fundamentals testin omalla koneellasi. 

 

Kenelle?

Koulutus sopii sinulle erinomaisesti mm. jos haluat aidosti ymmärtää, miten Google-mainonta toimii. Ostat Ads-mainontaa palveluna ja haluat tarkkailla palveluntarjoajan tekemän mainonnan laatua asiantuntevasti. Tai olet kenties kokeneempi käyttäjä, joka tahtoo vahvistaa perusasioiden tietämystä sekä suorittaa Ads -sertifikaatin.

Google Ads -koulutus auttaa sinua Google-mainonnan suunnittelussa, käytännön tekemisessä ja helpottaa yhteistyötä mainoskumppanien kanssa.

Sertifikaattikoe ja Google Ads -sertifiointi

Googlen virallinen koe tehdään omalla koneella koulutuspäivän päätteeksi klo 16 alkaen. Suoritukseen saa käyttää maksimissaan 90 minuuttia ja apuna saa käyttää nettiä sekä koulutuksessa jaettavaa materiaalia.

Huomioitahan, että Googlen sertifikaattikokeen kieli on englanti. Koulutuspäivän opetus tapahtuu suomeksi. Opetusmateriaali sisältää kuitenkin englanninkielisiä termejä. 

Google Ads -sertifikaatti vaatii vähintään kahden Googlen Adsiin liityvän aihepiirin testin suorittamisen, joista toisen on oltava tässä koulutuksessa suoritettava Adsin perusteet eli Ads Fundamentals. Toisen osion voit valita vapaasti Googlen tarjoamista vaihtoehdoista.

Käytännön järjestelyt

Tiivis kokopäivän koulutus alkaa klo 8:30 aamiaisella. Opetus alkaa klo 9:00. Koulutuspäivän päätteeksi klo 16 alkaen suoritat Googlen  sertifikaattikokeen.

Koulutuksen hintaan sisältyy aamiaisleipä, lounas ja iltapäivän välipala.

 

Mitä hakusanamainonnan ammattilaisen työnkuvaan kuuluu?

Lue lisää SEM Specialistin työnkuvasta. Lisätietoa myös ammattiryhmän palkkatasosta ja koulutuksesta.

 

Onko sinulla jo Google Ads Fundamentals-sertifikaatti? 

Tutustu syventävään jatkokoulutukseen. Pienryhmässä toteutettavassa Google Adsin syventävässä workshopissa opit toteuttamaan avainsanatutkimuksen, rakentamaan tehokkaat kampanjat sekä luomaan itsellesi optimointirutiinit, joiden avulla saat viritettyä kampanjat aivan uudelle tasolle.

 Ilmoittautuminen koulutukseen 


Ilmoittautumis- ja maksuehdot

Koulutuspäivän hinta on 129 EUR + Alv 24%. 

Laskutus tapahtuu 7 päivää ennen koulutuksen alkua, maksuehto 7 pv netto.

 

Osallistuminen on peruttavissa 7 päivää ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen peruutetuista osallistumisista veloitamme maksun. Esteen sattuessa voit siirtää koulutuksen osallistumisoikeuden kollegallesi.