Ammatti

Head of Analytics

Datasta liiketoiminnan polttoainetta

Head of Analytics (tai Head of Analytics & Insights), tuo tietoverkkojen kylän viisain, kehittää keinoja hyödyntää dataa osana yrityksen strategiaa. Tiiminsä esimiehenä Head of Analytics pitää huolta, että data tulee louhittua huolella ja jalostettua ammattitaidolla.

Analyysin ja aikaansaatujen toimintasuositusten sidos liiketoimintaan on viime kädessä hänen vastuullaan. Analytiikasta hyötyy yrityksen sisällä moni, aina palvelukehityksestä viestintään, ja siksi Head of Analytics osaa kommunikoida vaivattomasti yli osasto-, osaaja- ja kulttuurirajojen.

Osaamiseltaan Head of Analytics kykenee arvioimaan ja kehittämään datankeruuseen, hallintaan ja jalostamiseen liittyviä menetelmiä – ja uusia työkaluja. Työssä korostuu myös kyky johtaa inspiroivasti asiantuntijatiimiä, tuota muiden viisaiden joukkoa. Tässä heistä pari: Data Scientist, BI-analyytikko, web analyytikko

 

Tarvitsetteko Head of Analyticsin tiiminne?

Analytiikkatiimeissä vilisee erilaisia ammattinimikkeitä - mitkä ovat teille sopivimmat?

Head of Analytics -nimike on vain yksi lukuisista data- ja analytiikkatiimin vetovastuullisille sopivista titteleistä. Yhtä hyvin konkarianalyytikon voi löytää organisaatiosta jollakin näistä nimikkeistä Analytics Lead; Director, Analytics; Head of Data and Analytics; Data Analytics Lead.

Työnantaja - etsitkö Head of Analyticsille?

Ota meihin yhteyttä niin löydämme sopivan ammattilaisen täydentämään joukkoanne.

Jätä yhteydenottopyyntö

Head of Analytics - haluatko ottaa uuden askeleen urallesi?

Vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin! Meidän kauttamme pääset mukaan ainutlaatuiseen ja laajaan verkostoon.

Vinkkaa itsesi mukaan

Kurkkaa kymmenien digiammattien syövereihin

Olemme esitelleet noin 40 tärkeintä digitalouden ammattia ja niiden palkkauksen. Tutustu muihinkin ammattikuvauksiimme, kuten muihin analyytikko- ja data-ammatteihin!

Selaa tehtäviä
Neukkari 3