Web Designer / AD

 

Palkka

4000-4500€/kk
*Palkkatasoja toteutuneissa suorahauissa 2019-2020.

Koulutus

Graafisen suunnittelun koulutus tai tekninen koulutus. Alalla myös paljon työssään oppineita.

Osaamisvaatimukset

Työkaluina voi olla markkinointiviestinnän työkalut, sekä graafiset työkalut, kuten Illustrator, Photoshop, InDesign. Web Designer on myös monesti tuttu useiden CMS-järjestelmien kanssa.


web_designer, digi_ad

Työnkuva

Web Designerin käsissä syntyvät brändin mukaiset, tyylikkäät ja helppokäyttöiset verkkosivut. Tyyli ennen kaikkea! Web Designer varmistaa, että käyttäjä viihtyy sivulla ja pitää niiden ulkoasusta.

Tämä visuaalinen tulkitsija hallitsee graafisen suunnittelun ja kuvankäsittelyohjelmistojen lisäksi myös responsiivisen suunnittelun ja palvelumuotoilun periaatteet. Hallussa ovat myös mobiililaitteilla käytettävät sivut ja sovellukset.

Palkka ja nimike

Web Designerin palkkatasot liikkuvat noin 4000-4500 euron kuukausitasolla. Palkkatasot Marblesin toteutuneissa suorahauissa ovat olleet tällä tasolla vuosina 2019-2020. 

Nykyään useimmat Web Designerit tunnetaan Art Director, eli AD -nimikkeellä. Nimike on kehittynyt ajassa, lähinnä näiden osaajien erikoistumisen myötä, mm. Service Designeriksi, UX/UI-suunnittelijaksi tai Content Designeriksi.

Työantaja, 
etsitkö tiimiisi Web Designeria?

Yhteydenottopyyntö

Suunnittelija,
vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin!

Vinkkaa tästä!