Growth Hacker

 Kasvua uusin keinoin

 

Growth Hackerin
Palkka

3800-5300€/kk
*Palkkatasoja toteutuneissa suorahauissa 2017-2019.

Growth Hackerin
Koulutus

Growth Hackerilla on tyypillisesti kaupallinen tai tekninen koulutus.

Muut
vaatimukset

Growth Hacker kokeilee ja omaksuu uusia työkaluja ja toimintamalleja nopeasti kasvun saavuttamiseksi.

 

hinta-d3784094d43e97ba2be7930a63be140e

 

Tehtävänkuva

Growth hacking eli kasvuhakkerointi on yksi viime vuosien muotitermeistä. Kasvuhakkerointi tähtää kasvuun tavanomaisista poikkeavin keinoin. Sen pyrkimyksenä on löytää toimivia digimarkkinoinnin keinoja ja osallistaa kuluttajia yrityksen kasvupyrkimyksiin. Esimerkiksi Hotmail kasvoi aikoinaan suurimmaksi sähköpostialustaksi ehdottamalla sähköpostin vastaanottajalle, että tämä vaihtaisi sähköpostitilinsä Hotmailiin.

Mikä ihmeen kasvuhakkeri?

Yksinkertaisimmillaan kuka vaan voi olla Growth Hacker. Tämän takia nimike onkin levinnyt hyvin kirjavaan käyttöön. Ammattimainen kasvuhakkerointi perustuu kuitenkin mitattaviin tuloksiin. Ryan Holiday on määrittelyt kasvuhakkerin näin: ”Growth Hacker on henkilö, joka on heittänyt perinteisen markkinoinnin pelikirjan pois ja korvannut sen testattavalla, seurattavalla ja skaalautuvalla toiminnalla. Työkalut ovat sähköposti, pay-per-click-mainokset, blogit sekä API-alustat mainosten, julkisuuden ja rahan sijaan.” Kasvun keskiössä on siis tuote, johon kohdistuvia toimenpiteitä voidaan mitata ja seurata.

Growth Hackerin voi löytää useiden nimikkeiden takaa. Nimensä mukaisesti suomennos Kasvuhakkeri tulee toisinaan vastaan kuten myös: Kasvumarkkinoija; Marketing Manager, Growth; Growth Marketer; Digital Growth Specialist; Growth Strategist ja Exponential Growth Hacker. Näiden lukuisten nimikkeiden lisäksi organisaatiokohtaiset ja senioriteettiin tai esimiesvastuuta kuvaavat nimikkeet saavat lisän Senior - tai Lead Growth Hacker. 

 

Työnantaja,
etsitkö tiimiisi Growth Hackeria?

Yhteydenottopyyntö

 

Growth Hacker, 
vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin!

Vinkkaa tästä!