Digital Marketing Manager

Pitää digitaalisen markkinoinnin langat käsissään

 

Palkka

4400-5400€/kk
*Palkkatasoja toteutuneissa suorahauissa 2017-2019.

Koulutus

Digitaalisella markkinointipäälliköllä on tyypillisesti kaupallinen korkeakoulututkinto, jossa pääaineena on ollut markkinointi.

Muut vaatimukset

Osaajan on myös hyvä ymmärtää myös markkinoinnin ja mainonnan analytiikkaa, joihin hyviä työkaluja ovat Google Analytics ja Google Ads.

 

Työnkuva

Markkinointistrategian hiominen digitaalisiin kanaviin on täynnä suuria linjoja ja yksityiskohtia. Digitaalisen markkinoinnin manageri pitää huolta, että yritys menestyy ja kasvattaa tulostaan digitaalisten kanavien kautta. Tiiminsä esimiehenä hän koordinoi tiimiä ja usein myös ulkopuolisia tahoja. Tiimissä voi olla esimerkiksi SEM-, SEO-, Sisältö-, Web-analytiikka- ja Markkinoinnin automaatio-ammattilaisia.
 

Digimarkkinointipäällikön vastuulla on tavoitteiden (KPI:n ja ROI:n) asettaminen, mittaaminen, raportointi sekä kehittäminen. Hänen tulee ymmärtää hakukonemarkkinointia (SEM), hakukoneoptimointia (SEO) sekä markkinoinnin automaatiota, jotta hän pystyy itse toteuttamaan tai ohjaamaan omaa tiimiään tai yhteistyökumppanien toimintaa. 

Lue Marblesin blogista, miten voit erottautua markkinointipäällikkönä.

 

Työnantaja, 
etsitkö tiimiisi markkinointipäällikköä?

Ota yhteyttä

Marketing Manager,
vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin!

Vinkkaa tästä!