Digital Marketing Manager

 

Palkka

4400-5400€/kk
*Palkkatasoja toteutuneissa suorahauissa 2019-2020.

Koulutus

Digitaalisella markkinointipäälliköllä on tyypillisesti kaupallinen korkeakoulututkinto, jossa pääaineena on ollut markkinointi.

Osaamisvaatimukset

Osaajan on hyvä ymmärtää markkinoinnin ja mainonnan analytiikkaa, joihin hyviä työkaluja ovat Google Analytics ja Google Ads. SEO ja SEM-ymmärrys on myös välttämätöntä.

 

Työnkuva

Markkinointistrategian hiominen digitaalisiin kanaviin on täynnä suuria linjoja ja yksityiskohtia. Digitaalisen markkinoinnin manageri pitää huolta, että yritys menestyy ja kasvattaa tulostaan digitaalisten kanavien kautta. Tiiminsä esimiehenä hän koordinoi tiimiä ja usein myös ulkopuolisia tahoja. Tiimissä voi olla esimerkiksi SEM-, SEO-, Sisältö-, Web-analytiikka- ja Markkinoinnin automaatio-ammattilaisia.
 

Digimarkkinointipäällikön vastuulla on tavoitteiden (KPI:n ja ROI:n) asettaminen, mittaaminen, raportointi sekä kehittäminen. Hänen tulee ymmärtää hakukonemarkkinointia (SEM), hakukoneoptimointia (SEO) sekä markkinoinnin automaatiota, jotta hän pystyy itse toteuttamaan tai ohjaamaan omaa tiimiään tai yhteistyökumppanien toimintaa. 

Lue Marblesin blogista, kuinka voit erottautua markkinointipäällikkönä.

 

Työnantaja, 
etsitkö tiimiisi markkinointipäällikköä?

Ota yhteyttä

Marketing Manager,
vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin!

Vinkkaa tästä!