Ammatti

Chief Digital Officer / CDO

Digitalisaation suurmestari

Hän vastaa siitä, että yritys ottaa kaiken ilon ja tuloksen irti digitalisaatiosta. CDO ymmärtää, mihin kaikkeen digitaalisuus voi yltää, etsii digitalisaation suomat mahdollisuudet ja sovittaa ne yrityksen toimintaan. Usein hänen tehtävänsä on myös muuttaa, kehittää, jopa radikaalisti disruptoida yrityksen toimintatapaa.  Hän keskittyy digitekemisen käynnistämiseen ja kehittämiseen sekä varmistaa, että digitalisaation mukana tuomat muutoksen tuulet eivät puhalla missään olosuhteissa yrityksen venettä kumoon.

Tulevaisuuden vääntäjä

CDO istuu yleensä yrityksen johtoryhmässä ja kantaa kortensa kekoon kasvuun, tehokkuuteen ja uusien toimintamallien kehittämiseen liittyvissä asioissa. Toisinaan hän vääntää muille vaikka rautalangasta, mikä on toimialan digitaalinen tulevaisuus. CDOn omaan organisaatioon kuuluvat usein mm. Analytics & Insight -yksikkö sekä kehitystiimit.

Työnantaja

Etsitkö tiimiisi Chief Digital Officeria? Ota meihin yhteyttä! Etsimme ammattilaisen täydentämään joukkoanne.

Jätä yhteydenottopyyntö

Chief Digital Officer

Vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin! Meidän kauttamme pääset mukaan ainutlaatuiseen ja laajaan verkostoon.

Vinkkaa itsesi mukaan

Etsitkö sittenkin jotain toista digiammattia?

Etkö tarkoittanutkaan CDO:ta vaan jotain muuta digitalouden päällikköä tai johtajaa? Ei se haittaa, sillä titteliviidakko on melkoinen. Vilkaise, löytyisikö noin 40 digitalouden ammatin listauksesta juuri se titteli, jota todella etsit.

Selaa tehtäviä
Neukkari 3