Ammatti

Head of Data Science

Datan ylipäällikkö

Head of Data Science toimii organisaation datan ylipäällikkönä. Datan käsittelyn ammattilaiset ovat tämän hetken kovimpia muutoksentekijöitä yrityksissä. Nämä ammattilaiset pääsevät paitsi seuraamaan datapohjaisen markkinoinnin ja päätöksenteon muutosta, myös vaikuttamaan siihen.

Tämän datapäällikön tiimiin voi muun muassa kuulua tietovarasto-osaajia, Data Engineerejä ja data-analyytikoitaKun dataa on paljon, tarvitaan Data Scientistien osaamista ja viisautta. Suuret datamassat ovat näille ammattilaisille arkipäiväisiä haasteita, joiden ratkaisemisesta hyötyy koko yritys. Dataa on pyöritettävä luovasti ja johdettava jämptisti.

 

Tarvitsetteko Head of Data Sciencen tiimiinne?

"Datapomo" kertoo työstään

Data Science Manager Jonne Heikkinen uskoo, että datan käsittelyn ammattilaiset ovat tämän hetken kovimpia muutoksen tekijöitä yrityksissä. He pääsevät paitsi seuraamaan datapohjaisen markkinoinnin ja päätöksenteon muutosta, myös vaikuttamaan siihen.

Heikkinen opiskeli yliopistossa tietojenkäsittelytiedettä. Heikkisen mukaan datan ammattilainen pääsee itse muovaamaan omaa toimenkuvaansa, jotta yritykset saavat hänen osaamisestaan mahdollisimman paljon irti.

Videon tuotantohetkellä Jonne työskenteli Data Science -päällikkönä Solitalla, mutta nykyään hänen työnantajansa on Fourkind.

Tarkkana data-ammattilaisten nimikkeiden kanssa!

Suurempien organisaatioiden data- ja analytiikkatiimeissä kokeneet ammattilaiset ja tiiminvetäjät voi löytää työskentelemästä nimikkeillä, kuten Head of Data Science, Lead Data Scientist tai Senior Data Scientist. Lisäksi nimikkeet; Head of Data, Data Science Lead ja Director, Data Science ovat Suomessa yleistymässä.

Työnantaja

Etsitkö tiimiisi Head of Data Scientistia? Ota meihin yhteyttä niin löydämme ammattilaisen täydentämään joukkoanne.

Jätä yhteydenottopyyntö

Head of Data Science

Vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin! Meidän kauttamme pääset mukaan ainutlaatuiseen ja laajaan verkostoon.

Vinkkaa itsesi mukaan

Kurkkaa kymmenien digiammattien syövereihin

Olemme esitelleet noin 40 tärkeintä digitalouden ammattia ja niiden palkkauksen. Tutustu muihinkin ammattikuvauksiimme kuten muihinkin data-ammattilaisen tehtäviin!

Selaa tehtäviä
Neukkari 3