Head of Analytics

 Datasta liiketoiminnan polttoainetta

 

Head of Analyticsin
Palkka

6500-8000€/kk
*Palkkatasoja toteutuneissa suorahauissa 2017-2019.

Head of Analyticsin
Koulutus

Head of Analytics on yleensä koulutustaustaltaan matemaattisesti, teknillisesti tai taloudellisesti korkeakoulutettu ammattilainen. 

Muut
vaatimukset

Head of Analyticsillä on syvä ymmärrys datasta ja siihen liittyvistä työkaluista, kuten SQL, R, datavisualisointi-, sekä tilastolliset analyysityökalut. 


head_of_analytics_palkka-1

Toimenkuva

Head of Analytics (tai Head of Analytics & Insights), tuo tietoverkkojen kylän viisain, kehittää keinoja hyödyntää dataa osana yrityksen strategiaa. Tiiminsä esimiehenä analytiikan pääjehu pitää huolta, että data tulee louhittua huolella ja jalostettua ammattitaidolla. Analyysin ja aikaansaatujen toimintasuositusten sidos liiketoimintaan on viime kädessä hänen vastuullaan. Analytiikasta hyötyy yrityksen sisällä moni, aina palvelukehityksestä viestintään, ja siksi Head of Analytics osaa kommunikoida vaivattomasti yli osasto-, osaaja- ja kulttuurirajojen.

Osaamiseltaan kylän viisain kykenee arvioimaan ja kehittämään datankeruuseen, hallintaan ja jalostamiseen liittyviä menetelmiä – ja uusia työkaluja. Työssä korostuu myös kyky johtaa inspiroivasti asiantuntijatiimiä, tuota muiden viisaiden joukkoa. Tässä heistä pari: Data Scientist, BI-analyytikko, Web analyytikko

Nimike

Head of Analytics -nimike on vain yksi lukuisista tämän taiturin titteleistä. Analytiikan vetäjän voi löytää organisaatiosta riippuen esimerkiksi nimikkeillä: Analytics Lead; Director, Analytics; Head of Data and Analytics; Data Analytics Lead.

Työnantaja,
etsitkö tiimiisi Head of Analyticsia?

Yhteydenottopyyntö

Analytiikan ammattilainen,
vinkkaa itsesi mukaan suorahakuihin!Vinkkaa tästä!