• Marbles
  • Sertifikaattipäivillä huikea suosio – mitä voit tehdä, jos et mahtunut mukaan?

Sertifikaattipäivillä huikea suosio – mitä voit tehdä, jos et mahtunut mukaan?

Ja whumps! Ilmaisen Analytics-sertifikaattipäivän ilmoittautuminen meni täyteen muutamassa minuutissa. Pahoittelumme niille, jotka eivät mahtuneet mukaan – jonotuslistakin meni hetkessä täyteen. Saimme pari kriittistä palautetta aiheeseen liittyen – ymmärrämme harmistuksen täysin. On mahtava kuulla, miten niin moni haluaa oppia lisää analytiikasta ja harmi, ettemme pysty tarjoamaan siihen kaikille mahdollisuutta! Data on entistä isommassa roolissa tulevaisuudessa ja sen käytön ymmärtäminen ei varmasti mene hukkaan, teitpä työksesi mitä tahansa.

 

1. Miksi emme järjestä koulutuksia maksullisina?

Vaikka tarjoamme sertifikaattipäivien koulutukset ilmaiseksi osallistujille, tuottaa päivä meille kuluja: kouluttaja, tila ja ruokailut tuottavat useamman tonnin laskun. Meillä on kuitenkin parikin syytä siihen, miksi olemme päättäneet pitää sertifikaattipäivämme ainakin toistaiseksi osallistujille maksuttomina. Ensinnäkin: haluamme tarjota mahdollisuuden oppimiseen huolimatta siitä, millainen firmasi koulutusbudjetti on. Toisekseen: tämä on meille myös erottautumistekijä – maksullisia Analytics-koulutuksia löytyy kyllä muiden yritysten toimesta.

2. Miten koulutus voi mennä muutamassa minuutissa täyteen?

Tarjoamme ennakkoilmoittautumisoikeuden koulutuksiin viimeisimmän Data Marketing Campus -kurssimme osallistujille. Kurssi ei kuitenkaan täytä koko koulutusta, joten paikkoja jää muillekin. Suosio on vaan tällä hetkellä niin suurta, että vaikka ihmiset ovat selkeästi olleet koneen ääressä juuri ilmoittautumisen aukeamishetkellä, eivät he ole mahtuneet välttämättä mukaan. Eivätkä välttämättä edes jonotuslistalle – jonotuslistan koko on rajattu, sillä emme halua tarjota turhaa toivoa mahtumiseen. Koulutuksiin tulee yleensä niin vähän peruutuksia, että satojen tai edes kymmenien ihmisten jonotuslistassa ei ole järkeä.

3. Miksi emme ota isompaa ryhmää?

Testasimme keväällä 2017 Analytics-sertifikaattipäivässä tuplasti isompaa ryhmää. Saimme kuitenkin palautetta, että opiskeluun keskittyminen oli vaikeampaa. Koska haluamme pitää laadun hyvänä, päädyimme rajaamaan ryhmäkokoa.

4. En mahtunut koulutukseen, mitä ihmettä seuraavaksi?

Hätä ei ole tämän näköinen! Pystyt opiskelemaan aihetta hyvin myös itsenäisesti – vaikka heti! Tutustu Googlen Academy for AdsiinHubSpot Academyyn tai Facebookin koulutuksiin. Ne ovat kaikki maksuttomia, voit tehdä ne koska vaan omalta koneeltasi ja tarjoavat materiaaleja samojen sertifikaattien suorittamiseen, joita myös koulutuksissamme käsitellään.