Marbles on 10-vuotias

 

Marbles

Kymmenen vuotta sitten käynnistimme Marblesin, digitalouden suorahakuyhtiön. Digitalisaatiossa oltiin silloin tultu vaiheeseen, jossa yritykset päättivät ottaa kehitystyön kunnolla omiin käsiinsä. Johtopäätöksemme oli, että nyt yrityksissä tarvittaisiin suuri määrä uutta digiosaamista – ja että sen rekrytoiminen tulisi olemaan haasteellista. Syntyi Marbles Oy.

Nyt kymmenen vuotta - ja 500 projektia - myöhemmin tiedämme, että urakkamme ei valmistu koskaan - teknologian tuomia uusia osaamisvaatimuksia ja vastuita syntyy koko ajan lisää!

Mitä uutta vuonna 2020?

Niinpä myös vuonna 2020 keskitymme suorahakuihin, joissa haetaan digitaalisen talouden kyvykkäimpiä kehittäjiä. Haemme varmasti taas data scientisteja. Haemme asiakaskokemuksen kehittämisen asiantuntijoita, joillain uusilla kehittyvillä nimikkeillä. Takuulla peräänkuulutamme asiantuntijoita ja johtajia, joilla olisi kyvykkyyttä hyödyntää tekoälyä ihan käytännössä: johtoryhmiin, markkinointiin, myyntiin ja IT:hen.

Mitä todennäköisimmin perkaamme myös nopeasti kasvavaa uutta osaajamarkkinaa: dataa, designia ja brändiä hallitsevia HR-ammattilaisia.

11. vuotemme alkoikin juuri tästä, koulutuksen merkeissä: käynnistimme ensimmäisen HR:n ammattilaisille suunnatun ohjelman inbound-markkinoinnin keinoista rekrytoinnissa. Ensimmäinen koulutus on jo paketissa, ja jatkoa on luvassa. Kesällä 2020 käynnistimme rekrytointien parissa työskenteleville HR-ammattilaisille suunnatun maksuttoman Inbound meets HR-verkkokoulutuksen. Tule mukaan oppimaan uutta!

Aloita opiskelu

Etsitkö tiimiisi digifiksuja ammattilaisia?

Ota yhteyttä

Antti Romppainen


Antti Romppainen, Managing Director

Lue vielä nämä